Emil Boc, invitat la festivalul comunităților marginalizate din Pata Rât, Cluj: „Să vedeți cum trăim noi aici și o să fie foarte fain”

Emil Boc, invitat la festivalul comunităților marginalizate din Pata Rât, Cluj: „Să vedeți cum trăim noi aici și o să fie foarte fain”
Facebook / Radio Pata Rât

Organizatorii Khetane (n.r „Împreună”), primul festival din ghetoul clujean Pata Rât, zona vechii gropi de gunoi a orașului, l-au invitat la evenimentul care a început vineri, 12 august, pe primarul Emil Boc, relatează portalul Cluj24.

Khetane, primul festival de la Pata Rât începe astăzi și aduce comunității care trăiește aici și clujenilor care vor participa la eveniment concerte, filme, și o prezentare de modă.

Organizatorii evenimentului au invitat primarul prin intermediul unui video

Oamenii care trăiesc în zona vechii gropi de gunoi a Clujului l-au invitat la eveniment și pe primarul Emil Boc. Organizatorii evenimentului au realizat și un videoclip cu cei care îl invită pe primarul Clujului să vadă cum e viața printre gunoaie.

„Domnu primar, vă așteptăm la festival, să vedeți cum trăim noi aici și o sa fie foarte fain”, spune, în filmare, un tânăr.

 „Domnu primar, vă rugăm frumos să veniți aici la festival la Pata Rât, că și noi suntem clujeni”, a adăugat o femeie.

„Va invităm să veniți la concert la Pata Rât, să vedeți viața printre gunoaie, unde trăim noi”, a fost invitația altei femei din comunitate.

Emil Boc nu a răspuns invitației

„Khetane – Comunități împreună” este primul festival al comunităților marginalizate din Cluj-Napoca. Are loc între 12 și 14 august, iar în program sunt concerte, proiecții de film, dezbateri, o prezentare de modă și activități pentru copii gândite și calibrate special pentru a facilita interacțiunile sociale între locuitorii ghetoului clujean și locuitorii Clujului, potrivit organizatorilor.

Deocamdată, Emil Boc nu a anunțat dacă va merge la festival.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse