Emil Boc nu a venit la festivalul comunităților marginalizate din Cluj-Napoca și e acuzat că n-a mai călcat în Pata-Rât de peste 12 ani: „Să nu uite că toți țiganii l-am votat în urmă cu patru ani”

Emil Boc nu a venit la festivalul comunităților marginalizate din Cluj-Napoca și e acuzat că n-a mai călcat în Pata-Rât de peste 12 ani: „Să nu uite că toți țiganii l-am votat în urmă cu patru ani”
Foto: Emil Boc / Facebook

Primarul din Cluj-Napoca, liberalul Emil Boc, nu a participat la primul festival al comunităților marginalizate din oraș, „Khetane-Comunități împreună”. De altfel, edilul este acuzat că nu a mai călcat de peste 12 ani în Pata-Rât, ghetoul clujean care a găzduit evenimentul.

Emil Boc nu a venit la festivalul comunităților marginalizate din Cluj-Napoca

La festivalul „Ketane” – împreună, în limba romani – au fost invitați politicienii de vază și toate instituțiile publice, potrivit G4Media.ro. La eveniment a fost chemat și primarul Emil Boc, însă nu a venit.

Alex Fechete, un asistent social care a trăit ani buni în colonie, susține că liberalul nu a mai călcat în Pata-Rât de peste 12 ani.

„Nu numai el, nici altii, dar să vină puțin, că poate a uitat cum e. Noi l-am invitat. Am chemat pe toată lumea la eveniment. Pe primar, am invitat toți consilierii locali, am invitat președintele Consiliului Județean. Ce să facă ei aici? Da Boc să nu uite că toți țiganii l-am votat în urmă cu patru ani. Asta e. El uită, poate, noi nu!”, a afirmat Alex Fechete.

„Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”, a glumit un activist.

Organizatorii evenimentului realizaseră și un videoclip cu oamenii care l-au invitat pe primarul din Cluj-Napoca să vadă cum e viața printre gunoaie.

„Domnu primar, vă așteptăm la festival, să vedeți cum trăim noi aici și o sa fie foarte fain”, a spus un tânăr.

„Domnu primar, vă rugăm frumos să veniți aici la festival la Pata Rât, că și noi suntem clujeni”, a declarat o femeie.

„Va invităm să veniți la concert la Pata Rât, să vedeți viața printre gunoaie, unde trăim noi”, a afirmat o altă femeie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală