Emoții pentru Carmen Iohannis în prima zi de școală: "Nu pot trăi fără elevii mei. Sper să fie un an foarte bun și să ne realizăm toate planurile" (FOTO)

Emoții pentru Carmen Iohannis în prima zi de școală: "Nu pot trăi fără elevii mei. Sper să fie un an foarte bun și să ne realizăm toate planurile" (FOTO)
Foto: Liberateta

Carmen Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Colegiul “Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde Prima Doamnă va preda în continuare liba engleză.

Începe un an nou plin de speranțe. Sper să fie un an foarte bun și să ne realizăm toate planurile și să fim bucuroși în continuare. Așa cum bucuria caracterizează tânăra generație, să fim caracterizați în acest an de bucurie„, a spus Carmen Iohannis, conform Libertatea.

Sute de elevi au întâmpinat-o pe soția președintelui cu flori și zâmbete, iar aceasta i-a îmbrățișat și și-a făcut selfie-uri cu aceștia.

“Nu pot trăi fără ei”, a menționat Prima Doamnă, după care și-a luat elevii și au intrat în clasă.

La rândul lor, elevii spun că sunt onorați să o aibă ca diriginte pe Carmen Iohannis, care le-a fost alături mereu.

„La câte responsabilități are, să-și facă timp și pentru noi este o onoare și o mare bucurie. Este o persoană foarte drăguță”, au spus elevele sale.

Referitor la selfie-ul pe care Prima Doamnă l-a făcut cu elevii săi, aceștia au spus că: „este o doamnă modernă. Nu este primul și nici nu credem că va fi ultimul”, au spus elevii.Foto: Libertatea

În timp ce Carmen Iohannis s-a aflat la Sibiu, Preşedintele României a participat luni la deschiderea anului școlar la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște. Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu a fost și el prezent la ceremonie.

„Este pentru mine o onoare și o bucurie să mă aflu alături de dumneavoastră la deschiderea anului școlar. Faptul că sunt aici, în calitate de președinte al României, nu schimbă cu nimic emoția primei zile a în începutului anului școlar.

Vreau să relansez educația ca temă de dezbatere națională. (Detalii AICI)