Fiul lui Dan Adamescu nu scapă de arestare: Cererea de anulare a mandatului emis pe numele său, respinsă de ÎCCJ (VIDEO)

Fiul lui Dan Adamescu nu scapă de arestare: Cererea de anulare a mandatului emis pe numele său, respinsă de ÎCCJ (VIDEO)

Fiul lui Dan Adamescu nu scapă de arestare. Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins, vineri, cererea lui Alexander Adamescu de anulare a mandatului de arestare emis anul trecut, în mai, pe numele său, informează B1 TV.

Adamescu a fost arestat în lipsă, pentru că el locuiește la Londra, iar autoritățile de acolo vor decide dacă îl trimit pe acesta în țară sau nu. În cererea procurorilor se arată că Alexander Adamescu și tatăl sau ar fi plătit doi judecători pentru ca în schimb, aceştia să dispună soluţii favorabile unora dintre societăţile la care acţionar era Adamescu. Omul de afaceri Dan Adamescu, condamnat definitiv la patru ani de închisoare, a murit pe 24 ianuarie.

”Este o veste tristă, dar nu este o veste neașteptată. Noi ne-am așteptat la un astfel de rezultat. Noi știm că nu primim justiție în România. Oricât am aștepta și oricât de multăbună-credință ar avea atât Alex, cât și tatăl lui care a decedat, ne pare rău, dar asta este, nu există justiție în România. Este același lucru ca și cu tatăl lui, nimeni nu ne crede”, a declarat Adriana Constantinescu, soția lui Alexander Adamescu, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV.

Fiul lui Dan Adamescu nu scapă de arestare: Cererea sa de anulare a mandatului de arestare, respinsă de ÎCCJ

#DIRECT_ONE_5w90ow#

Urmăriți B1TV.ro și pe