S-a terminat! ANUNȚUL MEDICILOR despre Florin Busuioc: Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor (VIDEO)

S-a terminat! ANUNȚUL MEDICILOR despre Florin Busuioc: Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor (VIDEO)

Veşti bune din lumea artistică. Actorul Florin Busuioc a fost externat din spital după aproape o lună. Florin Busuioc nu se întoarce oricum acasă, ci cu o listă întreagă de interdicţii, informează B1 TV.

Medicii au decis ca celebrul actor să se întoarcă acasă. Așadar, episodul trist s-a încheiat cu bine, iar acum medicii l-au rugat pe actor să respecte cu tristețe câteva sfaturi. Aceștia i-au prescris un medicament împotriva coagulării sângelui. Și, pe lângă acesta, doctorii i-au interzis să mai fumeze, dar și să mai consume alcool. Medicii au mai spus însă că nu este exclusă varianta ca Busuioc să fie operat pentru a doua oară. Actorul trebuie să urmeze un regim de viaţă pentru a evita producerea unui alt infarct.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe 6 noiembrie, după un spectacol la Craiova. Actorul s-a bucurat de aplauzele publicului, după care s-a retras în culise. Acolo, însă, Florin Busuioc le-a mărturisit colegilor de breaslă că nu se simte prea bine, iar la scurt timp, celebrul actor s-a prăbușit, în culise, sub privirile îngrozite ale oamenilor din jurul său. El a fost resuscitat și dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova, loc în care a fost operat pentru a i se monta un stent. A doua zi însă, Busuioc a fost transferat cu elicopterul la Institutul „C.C. Iliescu” din Bucureşti.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.