Fosta judecătoare Geanina Terceanu a plâns în hohote când a fost ridicată de polițiști de acasă, pentru a fi încarcerată (VIDEO)

Fosta judecătoare Geanina Terceanu a plâns în hohote când a fost ridicată de polițiști de acasă, pentru a fi încarcerată (VIDEO)

Geanina Terceanu, condamnată marţi definitiv la 7 ani de închisoare pentru luare de mită, a fost luată cu poliţia de acasă şi dusă la Arestul Poliţiei Capitalei. Fosta judecătoare plângea în momentul în care a fost luată de polițiști.

Terceanu va ajunge la Penitenciarul de femei Târgşor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gigi Becali a anunţat și el că Ioan şi Victor Becali s-au predat deja pentru a fi încarceraţi, în urma deciziilor de condamnare pe care le-au primit în același dosar. (Detalii AICI)

Cristi Borcea și frații Giovanni și Ioan Becali au fost acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a-i scoate nevinovați în „Dosarul Transferurilor”.

Terceanu a fost condamnată la 7 ani de închisoare cu executare, Cristian Borcea a fost achitat, Ioan Becali a primit 7 ani de închisoare cu executare, iar Victor Becali a fost condamnat la 5 ani și 8 luni cu executare.

Urmăriți B1TV.ro și pe