Fostul fotbalist Călin Zanc a murit la 43 de ani, într-un accident rutier petrecut în județul Cluj

Fostul fotbalist Călin Zanc a murit la 43 de ani, într-un accident rutier petrecut în județul Cluj
Foto: presaonline.com

Fostul fotbalist al echipelor „U” Cluj, FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rocar şi Poli Timişoara, Călin Zanc, a murit în urma unui accident rutier petrecut în noaptea de marţi spre miercuri.

Accidentul s-a petrecut în comuna Jichişu de Jos, judeţul Cluj, relatează Mediafax. În autoturism se aflau trei persoane. Din cauza vitezei, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit de un gard.

În urma impactului, şoferul şi încă o persoană aflată în maşină au fost răniţi grav, fiind transportaţi la un spital din Dej.

Al treilea pasager, fostul fotbalist Călin Zanc, în vârstă de 43 de ani, care se afla pe bancheta din spate a autovehiculului, a murit pe loc, potrivit poliţiştilor.

Zanc a adunat peste 200 de meciuri în Liga I, la echipele Universitatea Cluj, FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rocar sau Poli Timişoara.

După încheierea carierei de jucător, el a fost antrenor, dar şi director sportiv la Poli AEK Timişoara, în perioada în care preşedintele echipei bănăţene era Toni Doboş.