Fratele cel mic al lui Nicolae Ceaușescu și singurul în viață, internat în spital

Fratele cel mic al lui Nicolae Ceaușescu și singurul în viață, internat în spital

Unul dintre frații lui Nicolae Ceaușescu, Ioan, în vârstă de 85 de ani, este internat în spital.

Acesta este cel mai mic dintre frații celui care a condus țara până la Revoluția din 1989 și singurul care a mai rămas în viață. Nicolae Ceaușescu a mai avut încă 8 frați.

Ioan Ceaușescu a predat la Institutul Agronomic din București și ocupat funcția de șef al Academiei de Științe Agricole.În perioada comunismului, acesta a fost și ministru secretar de stat, prim-vicepreședinte al Comitetului de Stat al Planificării.

Fratele cel mic al fostului președinte a petrecut șase luni de zile în arest imediat după Revoluție, iar mai apoi a scris cărți pe teme de horticultură. Acesta a mărturisit, în cadrul unui interviu, că el și familia lui au trecut prin momente grele din cauza celor care i-au judecat greșit.

“Îi mulțumesc Celui de Sus cănu mi-a luat mințile, salvându-mi familia din calea celor care doreau săo înjosească. Eu și soția mea, Mărioara, profesori la Universitatea de Științe Agricole și de MedicinăVeterinarăam fost obligați săne retragem… Continuăm săpurtăm crucea deznădejdii. O facem cu demnitate și cu iertăciune pentru toți cei care ne-au condamnat săo purtăm pânăla sfârșitul vieții. Dumnezeu este acolo sus, de unde le vede şi le judecăpe toate”, potrivit wowbiz.ro.

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)