Frații Tate, din nou la sediul DIICOT: „Mă persecută pentru că sunt bogat și am succes”

Frații Tate, din nou la sediul DIICOT: „Mă persecută pentru că sunt bogat și am succes”
sursă foto: captură YT

Frații Tristan Tate şi Andrew Tate, aflați în arest preventiv pentru trafic de persoane și viol, au ajuns joi dimineață la sediul DIICOT pentru a participa la perchiziţiile informatice.

Cei doi britanici participă la percheziţiile mediilor de stocare – telefoane, calculatoare

O acțiune similară a avut loc și miercuri, 25 ianuarie, și a durat aproximativ opt ore. Cei doi britanici participă la percheziţiile mediilor de stocare – telefoane, calculatoare – pe care procurorii le-au ridicat în urma percheziţiilor efectuate în dosar și vor da declarații cu privire la conținutul acestora.

La sosirea DIICOT, Tristan și Andrew Tate au fost scurte declarații reporterilor. Tristan a susținut că nu există dovezi împotriva sa.

„Întrebați-i ce probe au împotriva mea. Mă persecută pentru ca sunt bogat si am succes”, a spus acesta. De asemenea, Andrew a susținut că dosarul procurorilor este gol. „Ştiu că nu am făcut nimic greşit”, a spus acesta.

Avocatul celor doi, Eugen Vidineac, a afirmat, la rândul său, că înregistrăzile pe care le au procurorii nu conţin elemente incriminatoare.

Tribunalul București a decis pe 20 ianuarie că frații Andrew Tate și Tristan Tate vor rămâne în arest până pe 27 februarie.

Frații Tate au fost acuzați la finalul anului 2022 de procurorii DIICOT de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar mascații care au descins pe 29 decembrie la vila din Voluntari au găsit teancuri de bani, arme și o gorilă din dolari.

Anchetatorii au reuşit să identifice şi să pună sub sechestru 15 maşini de lux şi 10 imobile, case şi terenuri deţinute de fraţii Tate în România.

Urmăriți B1TV.ro și pe