Gabriel Cotabiță a trecut cu bine de intervenția de traheotomie, dar medicii spun că starea sa nu a evoluat în niciun fel

Gabriel Cotabiță a trecut cu bine de intervenția de traheotomie, dar medicii spun că starea sa nu a evoluat în niciun fel
Foto: ziuanews.ro

Gabriel Cotabiță a trecut cu bine de intervenția de traheotomie, însă surse medicale spun că starea sa nu a evoluat în niciun fel, informează B1 TV.

Artistul se află în comă şi la două săptămâni de la internarea în spital.

Mama lui Gabriel Cotabiţă trece printr-o adevărată dramă. Îşi veghează tot timpul fiul, care se află de două săptămâni în comă la spitalul Floreasca. Femeia se roagă mereu pentru o minune şi nici nu vrea să audă că artistul ar putea muri.

„Uneori, Gabriel mişcă mâna, piciorul, diferite părţi ale corpului, însă este vorbă despre o activitate inconştientă şi involuntară, despre un impuls vegetativ. De fiecare dată, bătrâna aleargă dupa medici şi le spune ca Gabi îşi revine, că a mişcat. Medicii i-au explicat care este situaţia, însă dânsa face acelaşi lucru”, spune un apropiat al familiei.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, pe 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.