Gabriel Cotabiţă are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală (VIDEO)

Gabriel Cotabiţă are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală (VIDEO)
Foto: ziuanews.ro

Gabriel Cotabiţă are nevoie de operaţie pentru a trăi în continuare cu ajutorul aparatelor, artistul fiind de 11 zile în comă la spitalul Floreasca, informează B1 TV.

Starea lui Cotabiţă este în continuare gravă, dar stabilă, iar una din fiicele sale a anunţat că medicii vor face declaraţii atunci când va interveni o schimbare.

Pentru această intervenție, familia trebuie să-şi dea acordul.

„Orice pacient aflat în comă mai mult de o săptămână şi ventilat mecanic are nevoie de o traheotomie. Pentru că sonda de oxigen poate provoca iritaţii mari, după o săptămână de comă este nevoie de această procedură: i se face o gaură în trahee, la nivelul gâtului, unde va fi introdusă canula pentru respiraţia artificială”, a declarat o sursă din Spitalul Floreasca.

În weekend la capela spitalului Floreasca a avut loc o slujbă specială pentru Gabriel Cotabiţă. Aela, una dintre fiicele artistului, a scris pe Facebook că medicii vor face declaraţii în momentul în care va interveni o schimbare în starea de sănătate a solistului.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, pe 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Gabriel Cotabiţă are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală