Gabriel Oprea despre cazul morții lui Bogdan Gigină: Este un dosar în care un accident rutier a fost speculat politic (VIDEO)

Gabriel Oprea despre cazul morții lui Bogdan Gigină: Este un dosar în care un accident rutier a fost speculat politic (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea s-a prezentat, miercuri, la primul termen din dosarul morții polițistului Bogdan Gigină. Fostul vicepremier a susținut că este vorba despre un dosar în care un accident a fost speculat politic.

„Este un dosar în care un accident rutier a fost speculat politic, pentru ca la momentul respectiv să plecăm de la guvernare. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, în mod definitiv, că a fost un accident rutier care nu are nicio legătură cu exercitarea atribuţiilor mele de serviciu ca ministru de Interne. Un accident regretabil, un dosar construit în scop politic”, a declarat Gabriel Oprea, la plecarea de la Tribunalul București, potrivit Agerpres.

La ieșirea de la instanță, Oprea a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Fostul vicepremier a fost luat la rost de un protestatar #rezist

În dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, Gabriel Oprea a fost trimis în judecată de procurorii DNA în luna mai, pentru ucidere din culpă. La nici două luni mai târziu, Oprea a fost primit în Sindicatul Polițiștilor, pentru a mai beneficia de niște privilegii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.