Generalul Oprea, ironizat de purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București. „Promit că mai fac un doctorat dacă…” (FOTO)

Generalul Oprea, ironizat de purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București. Promit că mai fac un doctorat dacă... (FOTO)

Au trecut câteva zile bune de când Gabriel Oprea s-a făcut de râs în încercarea de a demonstra ce politician influent este. Săptămâna trecută, generalul a modificat o fotografie, astfel încât să se laude că a dat mâna cu Barack Obama. De fapt, fostul lider american îl salutase pe Traian Băsescu.

De atunci, nemeroși internauți au trucat diverse poze pentru a sublinia situația ridicolă în care Oprea s-a pus singur. Și glumele continuă.

Luni, Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-CatoliceBucureşti, a postat o imagine în care Oprea ”discută” cu Papa Francisc și și-a imaginat cam ce i-ar fi spus generalul Suveranului Pontif: ”Promit că fac un doctorat despre cum a ieșit Sf. Paul din pușcărie dacă acceptați invitația mea de a vizita România… dacă nu să mă trimiteți în misiune în Madagascar. Apropo de doctorat, dacă mă prinde iar Emilia Sercan …”.