Gabriel Oprea (UMPMV), de Ziua Marinei: „Bucuria acestei zile este deplină pentru că sărbătorim un corp de elită al Armatei Române, care ne reprezintă cu profesionalism peste tot în lume”

Gabriel Oprea (UMPMV), de Ziua Marinei: „Bucuria acestei zile este deplină pentru că sărbătorim un corp de elită al Armatei Române, care ne reprezintă cu profesionalism peste tot în lume”
Foto: Facebook @ Gabriel Oprea

Uniunea Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul” mulțumește marinarilor militari pentru eforturile depuse în activitatea lor și îi felicită pentru modul în care își îndeplinesc misiunile, a declarat președintele UMPMV, gl. (r) Gabriel Oprea, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Marinei Române.

Mesajul lui Gabriel Oprea (UMPV) de Ziua Marinei Române

„Astăzi, la cea de-a 120-a aniversare a Zilei Marinei Române, UMPMV mulţumește marinarilor militari pentru eforturile depuse în activitatea lor şi îi felicită pentru modul în care îşi îndeplinesc misiunile. Bucuria acestei zile este deplină pentru că sărbătorim un corp de elită al Armatei Române, care ne reprezintă cu profesionalism peste tot în lume. Aceşti veritabili ambasadori ai României care, prin faptele lor, vorbesc despre onoare şi profesionalism, sunt mândria Armatei Române”, a afirmat fostul vicepremier, citat în comunicatul UMPMV.

Nu este uşor să fii militar, spune Gabriel Oprea.

„Dar la fel de greu este să ai în familie un militar, mai ales când este în Forţele Navale. Toţi aceşti bărbaţi curajoşi şi toate aceste femei curajoase merită din plin respectul nostru. Cei care nu au militari în familie, nu ştiu ce înseamnă să trăieşti astfel. Dar nu ştiu nici ce înseamnă să vezi steagul tricolor fluturând mândru la catarg”, a adăugat el.

„Preţuirea şi recunoştinţa pe care le datorăm eroilor marinari sunt neştirbite, iar amintirea lor va rămâne veşnic în inimile noastre. Pentru aceşti temerari care de-a lungul timpului şi-au dat viaţa, respectând Jurământul suprem, pentru apărarea Ţării şi pentru gloria navigaţiei româneşti, nicio apreciere nu este prea mare. Exemplul lor va rămâne veşnic scris în inimile noastre”, a continuat președintele UMPMV.

„«La Mulţi Ani!» tuturor românilor care îşi serbează ziua numelui de Sfânta Maria şi celor care îşi dedică viaţa apărării întinderilor de ape ale ţării!”, a conchis Gabriel Oprea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss