George Becali, apariție neobișnuită după operație. Patronul FCSB a ieșit în stradă alături de preoți, după Bucharest Pride: „Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici”

George Becali, apariție neobișnuită după operație. Patronul FCSB a ieșit în stradă alături de preoți, după Bucharest Pride: Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit prima apariție publică după ce a fost operat la brațul stâng. Patronul FCSB a ieșit în stradă, așa cum a promis pentru a manifesta împotriva celor care au participat la Marșul Diversității („Bucharest Pride”).

Potrivit GSP, Becali a cântat în stradă refrene bisericești și a făcut o serie de declarații homofobe.

„Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge.

Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine, să nu mai asculte lumea de autorități”, a declarat Gigi Becali.

Omul de afaceri a ieșit azi, în ziua derby-ului Rapid – FCSB, alături de mai mulți preoți să sfințească locurile în care, cu o zi înainte, a avut loc parada Bucharest Pride (Marșul Diversității), pentru apărarea drepturilor comunității LGBT.

Becali, împreună cu preoți și peste 1.000 de oameni, au mers de la Piața Victoriei până la Piața Universității, cu mai multe cruci și icoane, cântând mai multe cântece religioase.

Gigi Becali a fost operat de urgență din cauza unui tendon rupt la umărul stâng. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către patronul FCSB. Potrivit acestuia, va avea mâna imobilizată pentru o perioadă. Patronul de la FCSB spune că cum trebuie să facă un repaos și așteaptă să se recupereze.

„M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Bîrzilă.