Gigi Becali – gest surprinzător pentru un livrator: Ce bacșiș i-a dat patronul FCSB-ului

Gigi Becali – gest surprinzător pentru un livrator: Ce bacșiș i-a dat patronul FCSB-ului
Foto: SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat noul membru al FCSB-ului. Este vorba despre Joyskim Dawa (26 ani), de la FC Botoșani, pentru care s-a plătit 350.000 de euro, scrie Sport.ro.

Un alt eveniment pentru această zi a fost legat de un livrator de mâncare. Un tânăr a publicat pe TikTok un video, în care anunță că a livrat mâncare la palatul deținut de Gigi Becali, iar latifundiarul l-a răsplătit cu un bacșiș de 200 de euro.

„Şoc! Am primit cel mai mare bacșiș din viaţa mea!”, a scris tânărul pe rețelele de social media.

Videoclipul a ajuns viral, acumulând peste 100 de mii de vizualizări, dar și sute de comentarii, în care și alții și-au împărtășit experiența. Un tânăr a mărturisit că a primit o dată 100 de euro.

@livratortop Cel mai norocos baiat! #tazzbyemag #5pasidebine #bani #livratortop #gigibecali #becali ♬ sunet original – Coco Str

„La mine, cel mai mare tips a fost de 100 de euro, de la un milionar din Timișoara, se fac bani, mă”, a povestit internautul.

Noua achiziție a clubului

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două + trei sezoane, suma de transfer o știți de la Iftime, salariul lui, cât a vrut el. O clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Așa pun eu!

Nimeni nu dă cu capul în fața lui! Cum era Szukala, nimeni nu dă dădea capul în fața lui. Dawa e foarte puternic, mai puternic decât Szukala. Sunt jucători care, când vin la noi, scad. El va fi mai bun la noi decât la Botoșani!”, a declarat Gigi Becali.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe