Gigi Neţoiu, eliberat pentru trei zile din penitenciar pentru a-şi boteza băiatul pe care îl are cu un fost manechin

Gigi Neţoiu, eliberat pentru trei zile din penitenciar pentru a-şi boteza băiatul pe care îl are cu un fost manechin

Condamnat la 3 ani şi 4 luni în Dosarul Transferurilor, Gigi Neţoiu a fost eliberat pentru trei zile din penitenciarul din Drobeta Turnu Severin. Neţoiu ar fi primit o permise să meargă acasă pentru a-şi boteza băiatul pe care îl are cu un fost manechin, o femeie cu 30 de ani mai tânără decât el.

Aflat în penitenciarul din Drobeta Turnu Severin după condamnarea la 4 ani şi 3 luni în Dosarul Transferurilor, Gigi Neţoiu a fost eliberat pentru 3 zile. Potrivit unor surse din cadrul penitenciarului, Neţoiu ar fi primit o permisie pentru a merge acasă ca să-şi boteze băiatul pe care îl are cu fostul manechin Ecaterina Iancu, o tânără mai mică decât Neţoiu cu aproximativ 30 de ani.

Fostul deputat PP-DD a părăsit penitenciarul într-o ţinută sport şi cu o geantă în mână. Neţoiu a fost aşteptat de un şofer la volanul unui autoturism de teren.

Este pentru a doua oară când Gigi Neţoiu obţine o permisie. Prima oară s-a întâmplat la începutul lunii septembrie, atunci când fostul deputat a ieşit din penitenciar în mare secret.

Reprezentanţii penitenciarului au refuzat să ofere un punct de vedere în cazul celei de-a doua învoiri, pe motiv că este vorba de informaţii din dosarul deţinutului, care nu pot fi date publicităţii.