Hainele second-hand de lux, la tot mai mare căutare pe Internet / La ce preț se vinde un costum de gală masculin

Hainele second-hand de lux, la tot mai mare căutare pe Internet / La ce preț se vinde un costum de gală masculin
Foto: Pixabay

Odată cu pandemia, românii s-au orientat spre cumpărăturile online, acolo unde, la doar un click distanță, aceștia au adăugat într-un coș virtual tot ceea ce au avut nevoie, de la alimente și până la haine sau produse pentru casă.

Acum, trendul cumpărăturilor online pare tot mai în vogă, cu atât mai mult cu cât pare mai simplu și poate chiar mai ieftin, în online existând numeroase vouchere și reduceri atractive.

În ceea ce privește domeniul vestimentar, românii sunt și mai economicoși, așa că în filtru de cumpărături se strecoară hainele second hand, care, nederiorate, vin la un preț mult mai mic decât o haină nouă, cu etichetă.

La ce preț se vinde un costum vintage pe Internet

Românii optează pentru articole de îmbrăcăminte de tip vintage, second hand, inclusiv în ceea ce priveşte brandurile de lux, precum Versace, Moncler, Gucci, Balenciaga, Prada, notează ziare.com.

Cel mai scump articol vestimentar de lux activ pe OLX este fixat la preţul de 10.000 de euro, un costum de gală masculin, anunţă platforma online.

”În contextul actual al scumpirilor, românii sunt din ce în ce mai conştienţi de impactul alegerilor lor şi optează tot mai des pentru articole de îmbrăcăminte de tip vintage, second hand, inclusiv în ceea ce priveşte brandurile de lux, precum Versace, Moncler, Gucci, Balenciaga, Prada.

Cel mai scump articol vestimentar de lux raportat în acest moment ca fiind anunţ activ pe OLX este listat la preţul de 10.000 de euro, un costum de gală masculin, iar 6.000 de euro este preţul listat pentru o capă din blană, leopard natural, pentru femei. OLX permite tuturor utilizatorilor să cumpere şi să vândă produse second-hand, încurajând, astfel, alegerile sustenabile şi răspunzând în mod direct provocărilor globale cu care se confruntă planeta. Atunci când produsul este revândut pe OLX, i se prelungeşte durata medie de viaţă a acestuia, prin simpla menţinere în uz”, anunţă compania.

Urmăriți B1TV.ro și pe