Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)
Horoscop Alina Bădic pentru zodia Leu 2022. Moment decisiv pentru aceşti nativi la începutul lunii februarie

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Invitata ei a fost Ingrid Baciu.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022

“Luna noua pe gradul doi în semnul Balantei, Neptun opus lui Venus și lui Mercur, Uranus bine aspectat cu Venus pe semne de pământ, Marte tensionat în semn de aer, aspecte care invita la prudenta și investigații pe zona karmică, la identificarea tuturor acelor conflicte care pot destabiliza major drumul corect pe care ar trebui sa mergem”, a spus Alina Bădic la începutul emisiunii.

Berbec

Nu putem să nu amintim că acest Jupiter care se găsește în semnul dumneavoastră face o semicuadratură cu Uranus. Uranus este oricum foarte puternic amprentat prin conjuncția cu nodul Nord la patru grade diferență în semnul Taurului. Această semicuadratură invită la foarte multă creativitate la abordarea unor proiecte din punctul de vedere al inteligenței superioare.

Taur

Au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar. Singurul lucru care vine ca o greutate, ca o apăsare pe nativii taur este cuadratura acestor două planete conjuncte în semnul dumneavoastră cu Saturn. Există și o responsabilitate care vă pune bețe în roate. Pe de o parte aveți venituri semnificative și totuși Saturn vine cu ceva care vă agită.

Gemeni

Marte destabilizează puțin semnul Gemenilor chiar dacă nu face aspecte deloc rele dar totuși săptămâna trecută au fost câteva aspecte disonante cu Venus și cu Neptun. O săptămână cea care a trecut puțin mai conflictuală. Acum lucrurile se redresează. Continuă agitația din cauza acestei conjuncții Uranus Nordul Nord pe casa a 12-a și totuși în paralel continuă și ajutorul primit din partea prietenilor.

Rac

Își doresc pe undeva să facă ceva care să îi pună într-o poziție foarte frumoasă pe plan domestic, unde are loc fenomenul de Lună Nouă. Această opoziție cu Jupiter vorbește despre faptul că trebuie să vă puneți puțin la punct pe partea domestică, să înțelegeți cum puteți să fiți mai productivi. Nu este deloc de ignorat acest Marte pe casa a 12-a care vorbește despre dușmănii karmice.

Leu

Foarte puternică relația pe care Leii o au în această perioadă cu prietenii apropiați, cu rudele, cu frații, cu surorile. Un moment în care leii își pun tot felul de probleme și comunică informațiile interesant. Trebuie să înțeleagă modul în care își fac ordine în viață. Leii nu își mai văd capuld e probleme de natură organizatorică.

Fecioară

A fost o săptămână destul de agitată. Poate fi vorba despre o hotărâre, despre o decizie destul de relevantă în plan personal care este luată după o analiză destul de semnificativă. Există și puțin haos. Nu este atât de ușor să interpretăm prin ce trec nativii fecioară în această perioadă. Se analizează niște lucruri, cu luna, cu venus, cu mercur. A fost o perioadă destul de analitică, în care gradul de introspecție a fost mult peste medie.

Balanță

Este vorba despre ceva ce ar fi bine să începeți sau ceva ce ați putea să puneți la punct. Poate fi o discuție care să vă perturbe sau o mică neînțelegere. Ea nu este ceva nesemnificativ, este ceva ce are la bază un trecut. Trebuie să se adune într-o variantă în care Jupiter pe semn opus poate să îi facă haotici în această perioadă.

Scorpion

Pe casa introspecției are loc această Lună Nouă. Este foarte important să vedeți cam în ce zonă se desfășoară partea de revelație. Pentru scorpioni poate fi ceva ce le atrage atenția la nivel sufletesc, un fel de promisiune pe care o fac cu Universul, cu sinele într-un mod destul de clar, destul de delicat. Este un moment înc are scorpionii încep să își simtă pe undeva sufletul.

Săgetător

Foarte interesante aspectele zilele acestea, în sensul reîntâlnirii unor prieteni, parteneri de afaceri, de proiecte cuc are săgetătorii pot pune țara la cale, este un moment foarte important pentru nativii Săgetător. Își cer drepturile de la cei din jurul lor, de la oamenii pe care i-a ajutat. Nu tot ceea ce este creativitate poate să aibă și aplicabilitate.

Capricorn

Sunt într-un moment de mare forță din punctul de vedere al recunoașterii pe o zonă concretă. Își pot găsi vocația, misiunea, care este atât de importantă. Saturn pe casa a doua, pe casa achizițiilor și a validării și a dezaurizării vine și el în plus cu o sugestie și spune hai să demonstrăm cine suntem, să demonstrăm ce putem și ce am acumulat.

Vărsător

Vom vedea foarte mulți nativi vărsători care își doresc să studieze sau să meargă în zone rafinate cu lume elevată, este un moment foarte frumos care în această perioadă poate că e zona cu cel mai bulversat univers interior grație acestui pluto pe casa a 12-a. Nativii Vărsător au foarte multe cadouri din partea Universului pe zona legată de achiziții.

Pești

Se conturează o săptămână în care este bine să fiți foarte atenți cum reușiți să fructificați șansa și norocul. Acest Jupiter pe casa a 2-a este pus cu conjuncția luminariilor din Balanță. Trebuie să înțelegeți că uneori este nevoie de un efort suplimentar pentru a face anumite achiziții, pentru a face anumite investiții. Au o responsabilitate care le dă ceva bătaie de cap.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:30 - Robert Cazanciuc: Am depus proiectul de modificare a legislației penale pentru ca niciun șofer băut, drogat sau fără permis care ucide oameni nevinovați să nu mai scape de executarea pedepsei cu închisoarea
23:28 - Un român anunță câtă energie a produs în anul de când are instalație fotovoltaică
23:07 - Motivul incredibil pentru care Liviu Vârciu și Anda Călin nu au făcut nuntă: „Nu cred că mai e cazul”
23:03 - Un TIR a căzut într-o prăpastie în apropierea Porților de Fier
23:02 - S-au stabilit primele două optimi de la Cupa Mondială din Qatar / Anglia, o nouă demonstrație de forță. SUA a tremurat pentru calificare
22:50 - Fotbalul se pregătește de o premieră istorică: Stephanie Frappart, prima femeie delegată să arbitreze la centru un meci de Cupă Mondială / Istvan Kovacs, al șaptelea meci ca rezervă
22:34 - Medvedev: Statele NATO ar putea deveni o țintă legitimă din cauza ajutorului acordat Ucrainei
22:24 - VIDEO. Horia Constantinescu (ANPC), despre excrementele de urs la conservă: E operatorul economic pe ale cărui pungi de chipsuri scria „Ținutul Secuiesc” ca „țară de origine” / Poate le arunci prin curte și calci în ele ca să ai noroc
22:15 - Vlăduța Lupău și-a surprins fanii pozând într-un costum de baie
22:14 - Situaţie bizară pe o stradă din Horezu, Vâlcea. Cum a ajuns un stâlp de iluminat să treacă prin acoperișul unei vile: „Proprietarul va trebui să demoleze construcția”