Horoscop Urania, 18 iulie: Peștii trebuie să fie atenți cum abordează problemele. Liniștea tuturor depinde de asta

Horoscop Urania, 18 iulie: Peștii trebuie să fie atenți cum abordează problemele. Liniștea tuturor depinde de asta
Foto: B365

Horoscop 18 iulie 2017. Peștii trebuie să fie atenți cum abordează problemele. Liniștea tuturor depinde de asta, spune Urania.

Horoscop 18 iulie 2017 – Berbec

Este o zi deosebit de complexă, cu influențe puternice și diverse. Erorile generatoare de probleme pot veni doar de la grabă și de la excesul de egoism.

Horoscop 18 iulie 2017 – Taur Există elemente pozitive puternice, care te pot sprijini ca să rezolvi o problemă de serviciu sau de sănătate. E nevoie de comunicare sinceră cu colegii.

Horoscop 18 iulie 2017 – Gemeni

Este posibil să sesizezi mai greu potențialul pozitiv al acestei zile și să alegi tendințele negative, pentru că sunt la îndemână și îți dau impresia de siguranță și seriozitate.

Horoscop 18 iulie 2017 – Rac

Contează foarte mult preocupările pe care le ai de obicei. Ziua este presărată cu momente importante, pe care le vei gestiona așa cum ești obișnuit.

Horoscop 18 iulie 2017 – Leu

Vei avea de ales între o atitudine dură, care nu îți aduce nimic bun, și o soluție firească la o problemă de serviciu, de exemplu. Se poate discuta despre orice, dacă se dorește.

Horoscop 18 iulie 2017 – Fecioară

Dorințele tale sunt mai presus de orice și ți se pare firesc acest lucru. Poate ar fi bine să te întrebi ce ar fi dacă și ceilalți ar avea aceeași atitudine…

Horoscop 18 iulie 2017 – Balanță

Ai parte de o inspirație de zile mari, care te poate ajuta să te apreciezi la justa valoare și să renunți la impresia că ai nevoie tot timpul de ajutorul cuiva.

Horoscop 18 iulie 2017 – Scorpion

De undeva, din profunzimea ființei tale, vin îndemnuri frumoase, care te inspiră să faci lucruri bune. Problema e că nu te obligă nimeni să ții cont de ele.

Horoscop 18 iulie 2017 – Săgetător

Este important să devii un model pentru cei din jur, fără să faci din asta un titlu de glorie. Cel mai bun lucru este să îi sprijini pe cei din jur să își manifeste calitățile.

Horoscop 18 iulie 2017 – Capricorn

Se poate ajunge foarte ușor la o soluție pentru o problemă de sănătate sau de serviciu, dar să nu te mai mulțumească soluția, după ce o obții.

Horoscop 18 iulie 2017 – Vărsător

Există multe jumătăți de adevăr în ceea ce susții tu acum față de cei dragi. Ar fi bine să clarifici aceste lucruri, înainte să se ajungă la complicații.

Horoscop 18 iulie 2017 – Pești

Este foarte important modul în care vei aborda problemele celor dragi. De asta depinde și liniștea ta, dar și liniștea lor, cel puțin pe termen scurt.

Tags:
Ultima oră
23:56 - Cine este Evgheni Muraev, indicat de Marea Britanie drept posibil candidat al Rusiei pentru o schimbare de regim în Ucraina. Moscova, acuzată că vrea să instaleze un guvern pro-rus la Kiev
23:25 - Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul Ploieștiului. Bărbatul care alertase autoritățile a fost dus la sediul poliției
23:09 - Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri
22:44 - Peste 3.800 de medici de familie au încheiat contracte pentru testarea COVID-19. Alexandru Rafila: Testarea la medicul de familie, soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare și monitorizare
22:17 - Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți urmași decât se știa: „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali” (GALERIE FOTO)
21:46 - Varianta Omicron ar putea anunța într-adevăr sfârșitul pandemiei, spune directorul OMS pentru Europa: „Acest virus a surprins de mai multe ori, deci trebuie să fim foarte atenți”
21:12 - Nicușor Dan: Ar fi ieșit duminică la lucru mult mai mulți șoferi și vatmani dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat / Condamn inconștiența și tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, precum și iresponsabilitatea Gabrielei Firea
20:51 - Armen Sarkissian demisionează de la președinția Armeniei. Președintele țării, spune el, nu are prerogativele necesare pentru a influența politica în vremuri de criză
20:28 - O femeie a murit într-un accident violent pe E58. Mașina în care se afla a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă și a lovit un alt autoturism (FOTO)
20:06 - La ce oră se joacă și cine transmite la TV meciul Simona Halep – Alize Cornet din optimile de finală de la Australian Open 2022