Hoț de biciclete, surprins de camerele de luat vederi într-un bloc din Arad / Cum a reacționat când și-a dat seama că este filmat (VIDEO)

Hoț de biciclete, surprins de camerele de luat vederi într-un bloc din Arad / Cum a reacționat când și-a dat seama că este filmat (VIDEO)
Foto: Pixabay

Un bărbat din Arad a mers să fure o bicicletă din scara unui bloc, însă a avut ghinionul să fie surprins pe camerele de luat vederi. Acum acesta este căutat de oamenii legii, care sunt pe urmele sale, notează ziare.com.

Proprietarul păgubit a făcut publice pe rețelele de socializare imaginile cu individul care i-a furat bicicleta, însă nici până acum individul nu a fost găsit.

Plecat la furat de biciclete în Arad

”Luni, 26 septembrie 2022, pe la 12:20, mi s-a furat bicicleta B-Twin legată cu lacăt de balustradă, din casa scării blocului, Micălaca, zona 300. Las aici poze cu bicicleta si cu făptaşul, respectiv şi înregistrarea video. Poate mă ajutaţi să îl găsesc. Vă rog să mă anunţaţi dacă o vedeţi undeva. Mulţumesc”, a scris Matyas Sandor pe Facebook.

Pe filmare se poate observa cum hoțul așteaptă ca un locatar să deschidă ușa care era închisă cu un interfon, după care intră în scară și urcă până la etajul unde se afla bicicleta. Observă că aceasta este legată de balustradă, așa că începe să desfacă lacătul. Își dă seama că este filmat, nu renunță la planul său de a pleca cu bicicleta și se gândește ce anume să facă pentru a nu mai fi urmărit. Se îndreaptă spre camera de luat vederi și încearcă să îi schimbe poziția, însă degeaba întrucât întreaga scenă a ajuns pe mâna poliției.

Proprietarul bicicletei a anunțat ulterior că, din informațiile pe care le-a primit, acelaşi hoţ ar fi acţionat marţi în cartierul Vlaicu, potrivit Arad Online.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:49 - SBU, acțiune în forță la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Arhimandritul Nikita ar fi fost găsit alături de un minor în lenjerie intimă (VIDEO)
23:28 - Incendiu sâmbătă într-un complex comercial din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență
23:13 - Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului
22:58 - Argentina a învins Mexicul și a obținut o primă victorie la Cupa Mondială din Qatar! „Pumele” s-au descătușat după golul lui Leo Messi
22:35 - Gheorghe Ialomițianu: Există presiuni și la nivel guvernamental, și la nivelul ministerelor pentru a se merge pe importuri. Se dau comisioane și la importul de cărbune (VIDEO)
22:12 - Elon Musk: Sunt în regulă cu faptul că Trump nu postează. Important este că Twitter a corectat greșeala gravă de a-i suspenda contul
21:47 - FIFA, procedură împotriva Serbiei după meciul cu Brazilia de la Cupa Mondială. Fotbaliștii sârbi au afișat un steag cu Kosovo făcând parte din țara lor
21:21 - Președinta Katalin Novak, cel mai înalt oficial al Ungariei care vizitează Ucraina după începutul războiului. Ea spune că Budapesta are „150.000 de motive” să sprijine Kievul
20:53 - Rusia, „profundă șocată” de moartea ministrului de externe din Belarus. Serghei Lavrov și Vladimir Makei ar fi urmat să aibă o întâlnire chiar luni
20:38 - Cel puțin o persoană a murit după alunecarea de teren de pe insula italiană Ischia. Oficialii italieni se contrazic pe bilanțul victimelor (FOTO, VIDEO)