Ialomița: Două persoane reținute, după perchezițiile într-un caz de camătă şi şantaj

Ialomița: Două persoane reținute, după perchezițiile într-un caz de camătă şi şantaj
Foto: Facebook / Poliția Română

Percheziții de amploare în Urziceni şi Manasia, într-un caz de camătă şi şantaj. Două persoane au fost reţinute, joi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, conform Agerpres.

Percheziții într-un caz de șantaj și camătă

Forţele de ordine au descins la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de cămătărie şi şantaj. Acestea ofereau sume de bani persoanelor din municipiul Urziceni şi din localităţile învecinate, pentru care percepeau dobânzi foarte mari.

„De la locaţiile vizate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente şi alte mijloace de probă, telefoane mobile, peste 21 de kilograme de tutun mărunţit pentru fumat, 2 baterii de articole pirotehnice precum şi sume de bani, respectiv 24.190 de euro şi 25.611 lei”, precizează IPJ Ialomiţa.

În urma percheziţiilor, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere, 15 persoane, faţă de două dintre acestea fiind dispusă măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore.

Cei doi bărbaţi, de 36 şi 57 de ani, au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomiţa, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe