Ialomița: Percheziții de amploare la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale

Ialomița: Percheziții de amploare la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale
Foto: Poliția Română / Facebook

Poliţiştii din Ialomiţa au desfășurat ample percheziții la persoane suspectate de furturi din societăţi comerciale din mai multe judeţe. În urma acțiunii forțelor de ordine, zece persoane au fost duse la audieri.

Potrivit IPJ Ialomiţa, 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, precum şi al jandarmilor ialomiţeni au pus în executare 21 de percheziţii domiciliare.

Descinderile au avut loc pe raza localităţilor ialomiţene Borăneşti, Coşereni, Gârbovi, Amara şi Ciulniţa, precum şi Jilava din judeţul Ilfov.

Forţele de ordine au descins la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăţi comerciale de pe raza judeţelor Ialomiţa, Buzău, Călăraşi şi Prahova, persoane din anturajul acestora precum şi tăinuitori de bunuri provenite din infracţiuni.

Până la această oră, 10 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pe bază de mandate de aducere, pentru audieri, fiind de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri provenite din infracţiuni.

Tags: