Iași: Un bărbat și-ar fi bătut crunt soția pentru că obținea prea puțini bani din videochat. Femeia a murit după șase ani de chin

Iași: Un bărbat și-ar fi bătut crunt soția pentru că obținea prea puțini bani din videochat. Femeia a murit după șase ani de chin
Foto: Pixabay

Un bărbat de 30 de ani din Iași e acuzat că și-a omorât în bătaie soția, pentru că obținea prea puțini bani din videochat. Procurorii au cerut instanței arestarea în lipsă a acestuia, el fiind acum de negăsit. Anchetatorii susțin că bărbatul și-a bătut crunt soția vreme de șase ani, loviturile ducând la decesul victimei.

Femeie omorâtă în bătaie de soțul ei

Procurorii ieșeni au cerut arestarea lui A.R.C., în vârstă de 30 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„În perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale A.R.A. (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale. Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea victimei din data de 07.03.2022”, au transmis procurorii.

Bărbatul fost chemat la audieri, dar nu s-a prezentat. El nu a fost găsit nici la adresa de domiciliu sau alte adrese în care a stat fără forme legale.

Instanța urmează să se stabilească joi dacă va dispune arestarea în lipsă a individului.

Urmăriți B1TV.ro și pe