Imagini revoltătoare! O învățătoare a fost surprinsă în timp ce-și lovea elevii la o școală din Iași. Polițiștii au demarat o anchetă (VIDEO)

Imagini revoltătoare! O învățătoare a fost surprinsă în timp ce-și lovea elevii la o școală din Iași. Polițiștii au demarat o anchetă (VIDEO)
foto: Youtube

Caz revoltător la o școală din Iași! O învățătoare a fost filmată în timp ce îl lovea pe unul dintre elevii săi de clasa a III-a, sub privirile nedumerite ale colegilor lui.

Conducerea instituției de învățământ și polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Filmarea a fost realizată cu telefonul mobil de unul dintre elevi în timpul orelor de la Școala gimnazialăAlexandru Vlahuțădin Iași.

Acesta nu este primul incident întrucât învățătoarea îi lovește pe copii în mod obișnuit. Un copil a povestit acasă că nu vrea să mai meargă la școală fiindcă este bătut de învățătoare, însă mama acestuia nu a crezut că acest lucru se întâmpla cu adevărat. Totuși, l-a rugat pe un coleg al băiatului să filmeze în cazul în care ar mai exista o situație asemănătoare pentru a se convinge că micuțul spunea adevărul.

"Îmi tot spunea cănu mai vrea sămeargăla școalăpentru căîl bate învățătoarea. Nu l-am crezut pânănu am văzut imaginile. Este adevărat căbăiatul meu este mai jucăuș, dar nu văd niciun motiv ca învățătoara săreacționeze așa", a povestit mama băiatului lovit, potrivit Hotnews.

Conducerea școlii a afirmat că a demarat o anchetă internă pentru a afla mai multe despre acest incident.

"Am aflat în aceastădimineațăce s-a intamplat, când au venit la mine mamele a doi copii și mi-au prezentat imaginile filmate cu telefonul mobil. Nu măpot pronunța, însăincidentul este grav. Am anunțat și conducerea Inspectoratului Școlar. Așteptăm rezultatul anchetei pentru a stabili măsurile pe care le vom lua", a declarat Mirela Marin, directorul Școlii Alexandru Vlahuțădin Iași.

O învățătoare a fost suprinsă în timp ce-și lovea elevii la o școală din Iași

#DIRECT_ONE_wty6xr#

Urmăriți B1TV.ro și pe