Incendiu violent la un restaurant din Capitală: 65 de persoane, evacuate (VIDEO)

Incendiu violent la un restaurant din Capitală: 65 de persoane, evacuate (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

La un restaurant aflat în Piața Delfinului din Capitală a izbucnit un incendiu violent, miercuri, astfel că pompierii militari au evacuat 35 de persoane, în timp ce alte circa 30 s-au auto-evacuat. Nicio persoană nu a avut nevoie de transport la spital, spun autoritățile.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

65 de persoane, evacuate în urma unui incendiu violent la un restaurant din Capitală

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealu Spirii București-Ilfov a intervenit în zona Piața Delfinului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurant. Am intervenit cu 14 autospeciale de stingere a incendiilor, două autoscări, trei echipaje medicale. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la un restaurant și pe fața complexului, pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați. Au fost evacuate de către pompierii militari din interiorul restaurantului circa 35 de persoane, iar circa 30 de persoane s-au auto-evacuat. În acest moment, incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de transport la spital”, a declarat Radu Maior de la ISU București în cadrul Știrilor B1 TV prezentate de Ștefan Pășcuță.

Întrebat dacă se cunoaște cauză probabilă, oficialul a precizat: „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. După terminarea acțiunilor de stingere, vom proceda la cercetarea cauzei de incendiu”.