UPDATE ISU: Incendiul la blocul din Şoseaua Colentina din Capitală a fost stins

UPDATE ISU: Incendiul la blocul din Şoseaua Colentina din Capitală a fost stins

UPDATE 17.00Incendiul produs duminică într-un bloc din Şoseaua Colentina din Capitală a fost lichidat, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Au intervenit opt autospeciale de stingere, trei ale SMURD, una pentru descarcerare, o autoscară şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 6 al blocului, cu degajări mari de fum în interiorul acestuia şi pe casa scării.

Nu s-au găsit persoane rănite.

14.30Incendiu puternic la un bloc din Capitală. Locatarii expuși la fum încearcă să se salveze pe schele

Un incendiu a izbucnit duminică după-amiază, într-unblocdin Sectorul 2 al municipiului București. Pompierii intervin în forțăpentru stingerea flăcărilor, iar locatarii au intrat în panică și încearcă să se salveze folosindu-se de schelele montate în jurul clădirii.

Panică într-un bloc dinBucurești

Din primeleinformații reiese faptul că focul ar fi izbucnit la etajul șase. De teama flăcărilor care se pot întinde cu repeziciune la apartamentele din jur, locuitorii blocului au început să se salveze singuri, coborând pe niște schele amplasate pentru reconsolidarea imobilului.

La fața locului au ajuns deja opt mașini ale echipajelor de salvare. Astfel, pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

La momentul redactării acestei știri,de la etajul șase al blocului se poate observa o flacără imensă și mult fum negru.

”În sprijinul resurselor menţionate, la caz se află şi Detaşamentul Special de Salvatori. Se acţionează pentru stingerea incendiului şi verificarea apartamentelor învecinate, în care a pătruns fum”, se arată într-o informare a reprezentanţilor ISU.

În prezent, nu se cunoaște cauzaizbucnirii incendiul,însă pagubele materiale sunt destul de însemnate. Nu se știe nici dacă au fost înregistrate victime.

Misiunea este în dinamică

Pompierii s-au împărțit. În timp ce unii încearcă să stingă focul, alții evacuează locatarii din bloc.De asemenea, ei verifică din ușă în ușă pentru a verifica dacă toți oamenii au reușit să se evacueze pentru a nu fi intoxicați cu monixid de carbon.

”Unii dintre locatari au fost evacuați pentru a nu fi expușiintoxicării cu monoxid de carbon. Sunt mai multe resurse angrenate în această misiune. Printre aceastea se numără autoscara și echipele care trebuie să intre din apartament în apartament cu aparatul de oxigen”, a declarat Daniel Vasile, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Cei care locuiesc în zonăprivesc de pe margine dezastrul, cu teamă că s-ar putea întâmpla o nenorocire.

De menționateste că misiunea este în dinamică, iar situația se poate schimba în orice moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”