Incident tragic în județul Constanța. Un bărbat a căzut într-un bazin cu reziduuri petroliere al unei benzinării dezafectate și a murit

Incident tragic în județul Constanța. Un bărbat a căzut într-un bazin cu reziduuri petroliere al unei benzinării dezafectate și a murit
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat a murit, joi, după ce a căzut într-un bazin cu reziduuri petroliere al unei benzinării dezafectate care se află la intrarea în stațiunea Eforie Nord, județul Constanța. Pentru intervenție a fost mobilizat chiar și un elicopter SMURD, transmite Agerpres.

Constanța: Un bărbat a căzut într-un bazin cu reziduuri petroliere al unei benzinării dezafectate și a murit

„În jurul orei 12,00, prin apel unic de urgenţă 112 am fost solicitaţi să intervenim la un PECO dezafectat de la intrarea în localitatea Eforie Nord, unde într-un bazin de combustibil era căzută o persoană. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD B, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, Răzvan Parconie.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dorbogrea spune că s-a încercat resuscitarea bărbatului după ce a fost scos din bazin, însă manevrele nu au avut efectul scontat, astfel că a fost declarat decesul.

„La faţa locului persoana a fost scoasă din bazin. Dat fiind că era în stop cardiorespirator, i s-au început manevrele de resuscitare. Ulterior, din păcate, aceasta a fost declarată decedată la faţa locului”, a adăugat Răzvan Parconie.

Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenției și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

„Referitor la colegul căruia i s-a făcut rău în timpul intervenţiei, acesta a fost asistat la faţa locului, iar ulterior transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, conştient, cooperant, fără alte probleme”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.