Îndemnul surpriză adresat credincioșilor de mitropolitul Banatului: I-a trimis să cerceteze valoarea argintului la Bursa de Valori

Îndemnul surpriză adresat credincioșilor de mitropolitul Banatului: I-a trimis să cerceteze valoarea argintului la Bursa de Valori
Foto: obiectiv.info

Mitropolitul Banatului i-a trimis pe credincioși să cerceteze valoarea argintului la Bursă pentru a înțelege mai bine cât de mult greșesc oamenii care se îndepărtează de cele sfinte.

La slujba de Florii, mitropolitul Ioan al Banatului le-a spus credincioșilor să verifice la Bursa de Valori cât e gramul de argint. Apoi să calculeze ce valoare au cei 30 de dinari pentru care a fost vândut Hristos, și să mediteze la viața lor, scrie obiectiv.info.

”Un kilogram și 350 de grame de argint. Acum vă las pe dumneavoastră să vă uitați diseară la bursa argintului, să vedeți cu cât se vinde argintul în bani”, a spus mitropolitul în timpul predicii după Liturghie. El a continuat: ”vă întreb: nu cumva și noi măsurăm tot cu măsura acesata și astăzi? Oare nu ținem noi mai mult astăzi la cele de lângă casa noastră decât la Hristos? Vă rog să vă cercetați fiecare”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro…mobilat. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”
17:24 - Edi Iordănescu, scrisoare către fanii naționalei după campania dezolantă din Liga Națiunilor: „Fotbaliștii noștri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim”
17:24 - Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, anunță că 200.000 de noi recruți au ajuns în forțele armate ruse