Interlopii fac legea în Iași: Tânăr rupt în bătaie într-un mall din municipiu (VIDEO)

Interlopii fac legea în Iași: Tânăr rupt în bătaie într-un mall din municipiu (VIDEO)
Foto: BZI

Scene şocante surprinse într-un mall din Iaşi. Fii unui celebru interlop din oraş au snopit în bătaie un tânăr dintr-un motiv halucinant. Victima nu a vrut să le cedeze locul la coadă, la o casă de schimb valutar.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din complexul comercial se vede cum tânărul atacat stătea liniştit să schimbe nişte bani. Interlopii, fiii celebrului Cosmos Tănase, au venit şi pur şi simplu l-au dat la o parte din faţa ghişeului, însă bărbatul a refuzat să plece.

Imediat tânărul a fost luat la bătaie. Trei bătăuşi au dat în el fără milă, fără ca cineva să aibă curajul să intervină.

Interlopii fac legea în Iași: Tânăr rupt în bătaie într-un mall din municipiu

#DIRECT_ONE_3umqno#

Totul s-a întâmplat pe 27 noiembrie, însă poliţiştilor le-a trebuit aproape o lună să ajungă la agresori. Acum cei doi fii ai lui Cosmos Tănase, dar şi celălalt interlop care i-a ajutat, au ajuns în arestul poliţiei pentru 30 de zile.

Cosmos Tănase a devenit renumit în România în anii 2000, atunci când a răpit un om de afaceri care nu a vrut să îi plătească taxă de protecţie. Căutat apoi de poliţie a fugit în Spania unde a pus bazele unei rețele de prostituție. A fost arestat de spanioli în 2005, fiind eliberat cinci ani mai târziu. Apoi, în perioada noiembrie 2011 -februarie 2012, Cosmos Tănase a organizat transportul la Iași a 1,6 kilograme de cocaină de la Barcelona. A fost prins şi în 2014 a fost condamnat la aproape 10 ani de puşcărie. A fost eliberat condiţionat trei ani mai târziu, în luna aprilie a acestui an.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate
21:20 - Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa