Furtunile şi grindina au făcut PRĂPĂD în ţară: Imagini APOCALIPTICE cu drumuri blocate, case inundate, mașini distruse și oameni izolați (VIDEO)

Furtunile şi grindina au făcut PRĂPĂD în ţară: Imagini APOCALIPTICE cu drumuri blocate, case inundate, mașini distruse și oameni izolați (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Torenţii, furtunile şi grindina au făcut, din nou, prăpăd în mare parte din ţară. În mai multe localităţi din judeţul Argeş, viiturile şi inundaţiile au distrus drumuri, case şi au izolat oameni. Deşi şi-au suplimentat echipajele, pompierii au făcut cu greu faţă. Şi judeţul Brăila este în continuare sub ape. Zeci de gospodării şi de mașini au fost distruse. Momente de coşmar au fost şi pentru o familie din Buzău. Un tată şi fiica lui au fost salvați în ultimul moment din calea viiturii, informează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ploaia torenţială şi furtuna au făcut ravagii în tot judeţul Brăila! În oraş, vijelia a pus la pământ nu mai puţin de 11 copaci, iar unul a căzut pe maşini, chiar în fața sediului Inspectoratului de Poliție. Trei autospeciale de poliţie au fost distruse. Alte două maşini din cartierul Chercea au fost avariate, după ce un alt copac a fost doborât de vântul puternic. La Brăila a plouat atât de tare, încât puhoiul de apă a dat la o parte şi capacele gurilor de canal. Cinci echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU Dunărea, unul de la Descarcerare, și altul de la Primăria Brăila au intervenit.

Şi în oraşul Piteşti a plouat torenţial şi a căzut grindină mai bine de un sfert de oră, iar vântul a bătut cu putere. Au fost bucăţi de gheaţă mai mari ca un bob de mazăre. Întreg oraşul a fost, din nou, inundat. Canalizarea oraşului nu mai poate face faţă debitului mare de apă care se scurge de pe versanți. Şi aici pompierii au intervenit, iar în sprijinul lor au venit și echipaje din Mioveni și Bradu.

Vremea rea a făcut probleme în tot judeţul Argeş. În satul Tutana, mai mulți copaci au fost doborâţi de furtună, iar un podeţ a fost înghiţit de apă. Au fost inundate zeci de curţi, grădini şi grajduri.

Vijelia a făcut ravagii şi în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un copac a fost pus la pământ şi a căzut pe Drumul Naţional 15 A, la limita cu judeţul Mureş. Circulaţia a fost îngreunată şi drumul, un calvar pentru şoferi.

A fost haos şi ce calea ferată. În judeţul Timiş, patru trenuri de călători au fost oprite în gări, după ce un tren de marfă a rupt linia de contact în zonă.

Pentru câteva minute parcă s-a rupt cerul deasupra localităţii Berbeşti din judeţul Vâlcea. Din cauza precipitaţiilor abundente, pârâul a ieşit din matcă şi mai multe gospodării au fost inundate.

Inundaţiile au făcut ravagii în tot judeţul Vaslui. În oraşul Bârlad, în câteva minute a plouat şi peste 40 de litri pe metrul pătrat. A căzut şi grindină, iar gheaţa a fost mai mare ca un bob de mazăre. Speriaţi că le sparge geamurile şi acoperişul, oamenii au sunat la 112.