Ioana Moldovan, dezvăluiri despre Andrei Zaharescu din perioada Pro TV: Actualul consul al României în Africa de Sud lua şpagă la greu de la invitaţi. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private – nimeni nu scăpa

Ioana Moldovan, dezvăluiri despre Andrei Zaharescu din perioada Pro TV: Actualul consul al României în Africa de Sud lua şpagă la greu de la invitaţi. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private - nimeni nu scăpa

Acuzații incendiare la adresa fostului prezentator de știri Andrei Zaharescu. Fosta sa colegă Ioana Moldovan Bușcu dezvăluie cum actualul consul al României în Africa de Sud lua șpagă de la invitați pe vremea când prezenta matinalul la ProTv.

Zaharescu lua șpagă la greu de la invitați. Doctori, cabinete stomatologice, clinici private – nimeni nu scapa”, a povestit fosta colegă de pupitru a lui Andrei Zaharescu în 1998, la emisiunea „Ora 7, bună dimineața”.

Dezvăluirea, făcută pe pagina de Facebook a jurnalistei, a venit în contextul amintirilor Doinei Gradea, care se află în conflict deschis cu fosta soție a lui Zaharescu, Andreea Berecleanu. Gradea s-a limitat însă a spune doar că actualul consul al României transformase emisiunea în „talcioc personal”. (Detalii AICI)

Am vazut ca se lucrează intens la istoria PRO TV. Am dat peste cearta dintre Doina Gradea si Andreea Berecleanu.

Doina zice ca Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au fost mutați din televiziune pe motiv ca ” au prezentat un jurnal de dimineața mult prea comercial”. Andreea zice ca ea nu a prezentat niciodată jurnalul de dimineața. Si de aici a izbucnit cearta. Gradea a făcut-o proasta, Berecleanu a făcut-o “usiera”.

Ma vad nevoită stimați telespectatori, sa va povestesc cum au stat lucrurile.

Acțiunea se petrece in 1998. Știrile de dimineața erau prezentate nu de Berecleanu si nici de Gradea, ci de mine, Ioana Moldovan. Il aveam partener de prompter pe actualul consul al României in Africa de Sud, îndrăgitul Andrei Zaharescu”, scrie Moldovan pe Facebook.

Zaharescu a mers cu tupeul atât de departe încât le dădea bieților doctori chitanțe scrise de el, susține fosta colegă a oficialului român.

Intr-o zi, o doctorița invitata in emisiune si-a uitat banii acasă si, intr-un moment in care Zaharescu nu era in studio, a întrebat-o pe Reisler daca poate sa plătească data viitoare.

Așa a fost dezlegat misterul ceasurilor lui Zaharescu”, spune Ioana Moldovan.

Fostul prezentator nu se sfia să se mândrească cu ceasurile lui scumpe cumpărare din șpăgi sau cu hainele de firmă.

In fiecare dimineața ne arata ceasurile lui scumpe si pantofii prețioși. Eu, Neti, Irina Reisler si Ioan T. Morar, ceilalți prezentatori din matinal, habar n-aveam de acest comerț”, povestește fosta jurnalistă.

În loc să fie dat afară sau predat poliției, directorii de la ProTv i-au pus pe cei care au aflat despre isprava lui Zaharescu să semneze un act de confidențialitate în care se preciza că cei care vor deschide subiectul vor avea de plătit un prejudiciu uriaș.

In loc sa fie dat afara, pus sa aducă banii înapoi si dat pe mâna poliției, Zaharescu a fost mutat intr-o sinecura la Petrom. Eu si, probabil, ceilalți prezentatori am fost chemați la avocata trustului, Liliana, si forțați sa semnam o hârtie prin care ne angajam sa nu pomenim vreodată de aceste hotii. In caz ca vorbeam, urma sa plătim o suma uriasa. Eu aveam 21 de ani, eram in ultimul an la teatru si imi doream slujba, așa ca am semnat. Cred ca a semnat multă lume, fiindcă vestea se raspindise. A fost un abuz juridic inimaginabil si toată lumea a înțeles încă de atunci, ca Zaharescu nu putea sa fie singur in aceasta poveste. El împărțea cu cineva sumele culese zi de zi si cred ca acel cineva a avut grija sa-l facă dispărut”, mai scrie Ioana Moldovan pe rețeaua de socializare.

Asta e doar o frântură din istoria cu umbre a PROTV care, iată, nu seamănă deloc cu versiunea poleită a oamenilor care se mândresc cu ea”, conchide fosta prezentatoare tv.

 

 

Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia