Ion Cristoiu, despre Arena Națională: „Nicolae Ceauşescu s-ar fi sinucis să ştie că de 4 luni o investiție de 213 milioane euro zace nefolosită”

Ion Cristoiu, despre Arena Națională: „Nicolae Ceauşescu s-ar fi sinucis să ştie că de 4 luni o investiție de 213 milioane euro zace nefolosită”
Foto: opiniateleormanului.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit în postarea zilnică de pe blogul personal despre investiția făcută pentru Arena Națională.

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, se mândrea cu  „una dintre puţinele măreţe realizări ale celor 26 de ani de democraţie, în care, în spaţiul public, nu s-a făcut aproape nimic”.

Construcția a durat patru ani şi a costat nu mai puţin de 213 milioane de euro. Cu toate acestea, stadionul este închis începând din 6 noiembrie 2015, pe motiv că n-are autorizaţie ISU, pentru acoperişul retractabil.

Însă de 4 luni Arena Națională nu a fost folosită, „nu se mai scoate nici un ban din exploatarea ei, absolut necesară pentru recuperarea investiției”.

Astfel, cei 213 milioane euro care au fost aruncate în vânt, iar nimeni nu a făcut nimic pentru remedierea problemei.

„Avem primar general, premier, preşedinte, avem miniştri, avem parlamentari”, care nu au făcut nimic pentru rezolvarea problemei, a declarat Ion Cristoiu. „E vorba că o investiție de 213 milioane euro, plătită din banii noștri, ai bucureștenilor, zace nefolosită, fără să-i pese de asta vreunui ștab plătit tot din banii noștri”, a mai menționat jurnalistul.

„Nicolae Ceauşescu s-ar fi sinucis să ştie că de 4 luni o investiție de 213 milioane euro zace nefolosită”, a încheiat Cristoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe