ION ȚIRIAC e la PÂMÂNT, după ce a fost JEFUIT: “Asta e România! Mi-au furat aproape…”

ION ȚIRIAC e la PÂMÂNT, după ce a fost JEFUIT: “Asta e România! Mi-au furat aproape…”

Ion Țiriac a făcut declarații halucinante în legătură cu finanțarea construirii unui patinoar în localitatea Otopeni. Dup ce a plătit 3,5 milioane de euro, fostul mare tenismen spune că o parte din sumă a dispărut.

„Am făcut un patinoar cu 3,5 milioane euro la Otopeni, dar 500 de mii de euro mi-au fost furați pentru că asta e România”, a spus Țiriac, potrivit sport.ro.

Patinoarul din Otopeni are o suprafață totală de 4.863 metri pătrați și o capacitate de 500 de locuri și este destinat copiilor și juniorilor.

„Pe acel patinoar poți să joci finală de Campionat Mondial. Ok, are 500 de locuri, dar n-am vrut mai mult pentru că nu vreau competiții acolo. Vreau că tinerii să facă sport”, a mai adăugat el.

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!