BOMBĂ! Kovesi are un nou IUBIT! Click AICI să afli ce SALARIU URIAŞ are bărbatul

BOMBĂ! Kovesi are un nou IUBIT! Click AICI să afli ce SALARIU URIAŞ are bărbatul
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deşi a fost revocată de la şefia DNA, Laura Codruța Kovesi nu pare să resimtă lovitura din punct de vedere financiar.
Noua funcţie din cadrul Parchetului General îi aduce lunar venituri de peste 30.000 lei, poate chiar mai mult dacă sunt luate în calcul toate sporurile, deplasările și diurnele aferente.

Mai mult, nici noul său iubit nu ar sta rău la capitolul salariu. Fosta şefă DNA s-ar fi despărţit de Florin Nemeş, directorul de marketing de la RCS-RDS, care a devenit celebru după ce a interpretat rolul unui puşcăriaş în reclamele companiei pe care o reprezintă, potrivit unor surse Antena 3.

În prezent, Kovesi s-ar iubi cu un ofiţer SPP. Acesta ar fi şi însoţit-o în mai multe deplasări, probabil mai degrabă ca iubit decât ca gardă de corp şi asta pentru că momentan fosta şefă DNA nu mai are drept la protecţie din partea SPP.

Lucian Pahonţu, actualul şef al SPP, denumit „personaj veninos” de preşedintele PSD, Liviu Dragnea câştigă lunar aproximativ 15.500 lei, la care se mai adaugă şi alte indemnizaţii, ajungându-se la încasări duble, scrie capital.ro.

Surse din interiorul SPP au dezvăluit că salariul actualului iubit al Laurei Codruţa Kovesi ar depăşi 10.000 de lei lunar şi asta pentru că „sarcinile lui ar fi unele destul de complexe”.