Jandarmeria a dat 7 amenzi la protestul AUR din Capitală. Un bărbat s-a ales cu dosar penal (VIDEO)

Jandarmeria a dat 7 amenzi la protestul AUR din Capitală. Un bărbat s-a ales cu dosar penal (VIDEO)
Jandarmeria Capitalei a dat 7 amenzi la mitingul AUR de duminică. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

La protestul AUR de duminică, din Capitală, jandarmii au aplicat șapte sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.000 de lei. Un participant la manifestație s-a ales cu dosar penal.

7 amenzi și un dosar penal după protestul AUR

La protestul AUR, Jandarmeria Capitalei a dat șapte amenzi, în valoare de 32.000 de lei, și a întocmit un act de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală după de un bărbat a fost prins asupra sa cu un spray iritant-lacrimogen.

Polițiștii au depistat și ei un alt bărbat care avea asupra sa două arme albe. El a fost dus la secție și i s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de port sau folosirea de obiecte periculoase.

Cercetările continuă după manifestația AUR de duminică.

Tot la acest eveniment, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri din partea paramedicilor, trei dintre ele fiind transportate la spital pentru alte investigații medicale.

George Simion și Diana Șoșoacă s-au certat în timpul protestului

În timpul manifestației, deputatul George Simion, liderul AUR, și senatoarea Diana Șoșoacă, intrată în Parlament pe listele AUR, dar exclusă apoi din partid, au intrat în conflict, ambii dorind să se adreseze protestatarilor.

Șoșoaca a luat cuvântul la un microfon pe o scenă improvizată, dar manifestanții au început să o huiduie. Într-un final, i-a fost tăiat microfonul.

Ea a dat vina pe Simion: „E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe