Kaufland Romania a montat garduri în magazin pentru a face diferenţa între vaccinaţi şi nevaccinaţi!

Kaufland Romania a montat garduri în magazin pentru a face diferenţa între vaccinaţi şi nevaccinaţi!
Foto: captură Facebook @ Olteanu Dan

Reprezentanții supermarket Kaufland din Râmnicu Sărat, județul Buzău, au montat un gard interior pentru a delimita spațiile de acces ale persoanelor în funcție de certificatul verde. Aceeaşi situaţie a fost observată şi la alt supermarket Kaufland, din Bucureşti.

În lipsa unui comunicat oficial al reprezentanţilor Kaufland Romania, putem presupune că este o decizie internă a companiei.

Clienţii supermarketului, nemulţumiţi

Oficialii Kaufland au montat gardul interior duminică dimineață, gard care separă spațiile de acces ale persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală, pe de o parte, de cele ale persoanelor care nu dețin certificat verde, pe de altă parte.

Decizia magazinului a stârnit reacții de tot felul. Un client nemulțumit a postat o filmare pe o rețea socială, iar clipul a adunat mii de vizualizări și o mulțime de comentarii negative.

Gardul are o înălțime de circa 2 metri și separă supermarketul de zona cu restaurante și cofetării, care este considerată a fi una non-esențială.

Şi la Kaufland Ploiești Sud e aceeaşi situaţie

Decizie controversată a conducerii magazinului Kaufland Ploiești Sud. Pentru a separa accesul clienților în magazinele neesențiale, din galeria comercială, unde este necesar pașaportul verde, de magazinul Kaufland, unde nu este necesar documentul respectiv, au fost montate garduri.

Gardurile sunt specifice organizării de șantier și sunt înalte de doi metri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)