Klaus Iohannis, fotografii "turistice" la memorialul de la Ground Zero din New York: "E din seria poze în cimitir!"

Klaus Iohannis, fotografii "turistice" la memorialul de la Ground Zero din New York: "E din seria poze în cimitir!"

Președintele Klaus Iohannis a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii din Statele Unite, unde a participat la summit-ul NATO. O parte dintre ele nereușite, consideră jurnalistul Bogdan Stoica, pe contul său de Facebook.

Acesta compară o fotografie postată duminică de șeful statului, după ce a vizitat alături de Prima Doamnă memorialul de la Ground Zero, construit în locul Turnurilor Gemene, în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, cu o imagine din acelaşi loc postată de Barack Obama

Uitați-vă la postura corporală a lui Obama, și cât de departe stă soția de el, pentru că, o fi soţul ei, dar e şi preşedintele SUA, dar și cât de penibil se uita familia Iohannis în obiectivul camerei, cu privirea aia care spune >”, atrage atenția jurnalistul Bogdan Stoica.

“Fotografia lui Obama te face să te gândești la viață și moarte, la politică, la terorism. Fotografia românească e din seria >”, adaugă Stoica în postarea sa de pe Facebook.

Deseori criticată pentru ținutele sale, Carmen Iohannis nu a nimerit-o nici de data aceasta.  Prima Doamnă a fost îmbrăcată în alb, dar albul sugerează doliu în Japonia, nu în SUA.

Uitati-va cata grija a avut fotograful lui Obama sa sugereze sobrietatea momentului si micimea presedintelui american in fata poporului american simbolizat de monument, si cat de banala si de „turistica” e fotografia noastra„, mai noteaz[ Bogdan Stoica despre fotografia postată pe contul de Facebook al lui Iohannis.

 

Ultima oră
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic