Lidia și Eugenia, fetele lui Corneliu Vadim Tudor: Pierderea lui nu este numai a noastră, ci a întregii lumi (VIDEO)

Lidia și Eugenia, fetele lui Corneliu Vadim Tudor: Pierderea lui nu este numai a noastră, ci a întregii lumi (VIDEO)

Lidia și Eugenia, cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor, au vorbit, în cadrul emisiunii „România Acum”, realizată de Irina Petraru și difuzată la postul B1 TV, despre tatăl lor, care a decedat luni, la vârsta de 65 de ani.

Cele două fete au spus că ultimul lucru pe care „Tribunul” l-a spus, a fost că „este ultima lui zi și că va muri”.

„Cel mai mult vroia să continuie cu ziarele, România Mare și Tricolorul, asta și-a dorit cel mai mult”, au mai spus fetele.

Întrebate despre persoanele care l-au abandonat pe Vadim Tudor, fetele au spus că acestea nu trebuie să vină la înmormântare pentru că Vadim nu are nevoie de oameni falși la capul lui.

„Persoanele pe care el i-a făcut oameni, au făcut averi pe spatele lui, au fost deputați și senatori cu ajutorul lui, și l-au abandonat (n.r. pe Vadim) o să-l aibă pe conștință. Vadim e unic. Nu are nevoie de falși și de șacali la capul lui. Au fost oameni care l-au abandonat și în ultima perionadă vedem cine ne este aproape. Noi suntem aici. Au venit foarte mulți oameni. Chiar cred că lumea l-a iubit. Pierderea lui nu este numai a noastră, ci a întregii lumi”, au spus Lidia și Eugenia.

Ele au vorbit și despre refuzul Senatului de a primi sicriul „Tribunului” în Parlament.

„Nu a fost o neînțelegere, ci o răutate. Am cerut doar două ore, nu pentru că nu aveam unde să-l ducem, ci pentru că așa era normal. Să stea două ore unde el a muncit cel mai mult”, au mai spus ele.

„El suferea de diabet de 17 ani și era tratament, dar era un om care nu se plângea niciodată. Totuși avea 65 de ani și probleme cu inima, dar toate erau ținute sub control. (..) Am spus că testamentul nu există pentru că noi nu avem averi. Tot ce ne rămâne de la el sunt ”Romțnia Mare” și ”Tricolorul”. Nu avea de ce să lase testament pentru că nu avem averi”, au susținut fiicele lui Corneliu Vadim Tudor.

Fetele lui Vadim Tudor: Pierderea lui nu este doar a noastră, ci a lumii întregi

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)