Lidl își schimbă programul de funcționare în toate magazinele din țară

Lidl își schimbă programul de funcționare în toate magazinele din țară
Sursa: Hepta/Zuma Press / Michal Fludra

LIDL România a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că va modifica programul de funcționare în toate magazinele din țară. Noul orar va fi valabil începând de luni, 26 septembrie.

Lidl micșorează programul de funcționare

Lidl a transmis în mod oficial că a luat decizia de a modifica în întreaga țară programul de funcționare al magazinelor.

Dacă până acum, în timpul săptămânii, magazinele Lidl erau deschise până la ora 22:00, începând de luni, 26 septembrie, acestea se vor închide cu o oră mai devreme, la 21:00. Și în week-end va fi program redus, iar astfel clienții își mai pot face cumpărături doar până la ora 19:00, conform noilor modificări.

În baza noului program, magazinele LIDL vor fi deschise cu 30 de minute mai târziu față de programul actual si se vor inchide cu o ora mai devreme, cel puțin în timpul săptămânii, pentru ca în weekend să se deschidă cu 30 de minute mai tarziu și să se închidă cu 2 ore mai devreme decat în acest moment.

„Din 26 septembrie 2022, Lidl România modifică orarul de funcționare al magazinelor din toată țara. Astfel, toate magazinele vor avea același program, după cum urmează:

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00
  • Duminică: 08:00 – 19:00*

*Cu excepția magazinului Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Programul magazinelor este disponibil pe www.lidl.ro și în aplicația Lidl Plus.

Lidl România își așteaptă în continuare clienții cu o gamă variată de produse de calitate și proaspete la prețuri Lidl, precum și promoții și oferte atractive”, se arată în comunicatul de presă transmis de Lidl.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:31 - Unde merg cele 31,5 miliarde euro primite recent de România de la UE
22:28 - Dani Oțil, ultimatum pentru Gabriela Prisăcariu. Motivul pentru care prezentatorul TV ar fi dispus să divorțeze: „Nu vreau să pun presiune pe tine”
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului