Lista de cumpărături a SIE: Serviciul de Informaţii Externe achiziționează halate de baie albe, cherestea și plite (VIDEO)

Lista de cumpărături a SIE: Serviciul de Informaţii Externe achiziționează halate de baie albe, cherestea și plite (VIDEO)
Foto: zf.ro

Nu numai deputații fac cumpărături alese. Serviciul de Informaţii Externe nu se lasă mai prejos și are în plan să achiziționeze halate de baie albe. Agenții ar mai avea nevoie de cherestea și de 12 bidoane cu spumă activă pentru mașini, informează B1 TV.

SIE a lansat o licitație pentru cumpărarea a nu mai puțin de zece halate de baie albe, bărbătești, a câte 150 de lei. De asemena ar avea nevoie și de patru plite a câte 1450 lei fiecare.

SIE mai cumpără și 12 bidoane de spumă activă pentru spălarea fără contact a mașinilor, la un preţ maxim per bucată de 163 de lei.

Serviciul de Informații Externe va mai achiziţiona doi metri-cubi de "cherestea tivită", dar şi 300 de coliere metalice şi 50 de şaibe.

Anunţul, postat la secţiunea cumpărări directe, are termen limită de ofertare 6 iunie.

Lista de cumpărături a SIE: Serviciul de Informaţii Externe achiziționează halate de baie albe, cherestea și plite

#DIRECT_ONE_kvuf5v#

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului