Lista magazinelor care acceptă plăți în tichete sociale pentru alimente și mese calde

Lista magazinelor care acceptă plăți în tichete sociale pentru alimente și mese calde
Foto simbol: Pixabay

Kaufland, Lidl, Cora și La Doi Pași sunt câteva dintre lanțurile de magazine care acceptă plata alimentelor cumpărate cu cardurile încărcate de Guvern cu tichete sociale, potrivit Economica.net.

Tichetele sociale pentru alimente și mese calde sunt emise pe suport electronic, fiind vorba despre patru tranșe de câte 250 de lei. Voucherele se încarcă o dată la două luni, iar sumele sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor, spunea recent Ministerul fondurilor europene.

Beneficiarii – circa 3 milioane de persoane din categoriile vulnerabile – pot folosi tichetele doar pentru a cumpăra produse alimentare și mese calde. Tichetele nu permit retrageri de numerar sau preschimbare în numerar.

Cel puțin deocamdată, cardurile care conțin tichetele sociale sunt emise de Sodexo și Up Romania.

Magazinele care acceptă plăți în tichete sociale pentru alimente și mese calde

Profi, Penny, Auchan, Cora, Sergiana, La Doi Paşi, Annabella, Diana, Oncos sunt câteva dintre lanțurile de magazine care acceptă plăți efectuate cu cardurile sociale emise de Up Romania.

La Doi Paşi, Carrefour Express, Annabella, magazinele Diana, Pizza Hut, Abatorul Periş, Domino’s Pizza, Cora, KFC, patiseriile Paul, Oncos se numără printre lanţurile de magazine care acceptă cardurile sociale Sodexo.

Lista magazinelor care acceptă plăți cu cardurile Up Romania este disponibilă AICI

Lista magazinelor care acceptă plăți cu cardurile Sodexo este disponibilă AICI

Urmăriți B1TV.ro și pe