Lucian Bode confirmă că arma furată de la unitatea militară din Mamaia Sat a fost găsită: „Ce e foarte important e că am recuperat și toată muniția”

Lucian Bode confirmă că arma furată de la unitatea militară din Mamaia Sat a fost găsită: „Ce e foarte important e că am recuperat și toată muniția”
Foto: Guvernul României / Facebook

Lucian Bode (PNL), ministrul de Interne, a confirmat, joi, faptul că arma furată de la un militar aflat în post la o unitate din Mamaia Sat a fost găsită în apropierea unităţii militare. Ministrul a ținut să precizeze că a fost găsită și toată muniția reclamată a fi furată.

Arma furată de la o unitate militară a fost găsită

„Din fericire, am reușit să găsim în proximitatea unității militare arma furată acum ceva timp. Ce e foarte important e că am găsit întreaga cantitate de muniție declarată furată atunci, ceea ce, sigur, pentru noi și cetățeni e un semnal de liniște, că nu era confortabil să știi că o armă e undeva, nu știm unde, cu muniția aferentă.

Urmează ca ancheta să-și urmeze cursul și Parchetul să anunțe rezultatul. De fapt, sunt două dosare, la Parchetul Tribunalului Constanța și la Parchetul Militar, probabil în cel mai scurt timp vom avea și concluziile”, a declarat Bode.

La remarca unui reporter că, totuși, căutările s-au făcut foarte prost până acum de vreme ce arma și muniția au fost găsite chiar lângă unitatea militară, ministrul a spus: „Nu vreau să intru în detalii vizavi de cum s-au făcut căutările, nu vreau să comentez nici măcar faptul că santinela care a reclamat atacul asupra… sa a găsit arma”.

Urmăriți B1TV.ro și pe