Luptătorul Daniel Ghiță, mesaj dur pentru români după vizita Papei Francisc: ‘Ne-am ploconit ca SLUGILE în fața unui catolic. Noi suntem creștini ortodocși și așa o sa rămânem!’

Luptătorul Daniel Ghiță, mesaj dur pentru români după vizita Papei Francisc: 'Ne-am ploconit ca SLUGILE în fața unui catolic. Noi suntem creștini ortodocși și așa o sa rămânem!'
Foto: Observator de Cluj

Luptătorul Daniel Ghiță e revoltat de atenția care i-a acordat Papei Francisc la venirea în România.

Luptătorul K1, 38 de ani, susține că românii uită că sunt ortodocși și s-au “ploconit ca slugile” în fața Capului Bisericii Catolice.

„Toată ziua ne intoxicați cu venirea Papei in România.
Îl înjuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile in fata Papei care e catolic!
Cât costa toată vizita ? Nu puteam construi o clinica pe banii ăștia ?
Care este scopul vizitei ?
Prima data ati început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane “ vrem spitale, nu catedrale”. Acum nu mai vreți ? O campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie sa avem așa catedrala? Unde sunt toti eroii neamului nostru. Trebuie sa ne dispară și religia?
Cine plateste paza, masinile? Din banii poporului? Stie cineva cat ne costa aceasta vizita a Papei in România?

Noi suntem creștini ortodocși și așa o sa rămânem!

“Singurul lucru pe care il doreste Biserica catolica si ceea ce incerc si eu ca episcop al Romei… este unitatea cu bisericile ortodoxe”, a afirmat suveranul pontif intr-un mesaj citit in prezenta patriarhului ecumenic de Constantinopol, Bartolomeu I, cel mai prestigios demnitar ortodox.

Fraților, nu va uitati religia creștin ortodoxa! Este unica care ne-a ținut uniți ( poporul român) și încă ne mai tine uniti.
Luați exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preoții ortodoxi sa se roage cu Papa! Nu va lăsați manipulați de campania ( electorala ) agresiva care se face pe toate posturile TV.
Acum, si religia noastra nu e buna?

Eu sunt român creștin ortodox, si așa rămân până la moarte!”, a scris Ghiță pe Facebook.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”