Mai mulți maneliști cunoscuți au cântat pe scena Filarmonicii din Sibiu cu ocazia proiecției documentarului BBC, The New Gypsy Kings (FOTO, VIDEO)

Mai mulți maneliști cunoscuți au cântat pe scena Filarmonicii din Sibiu cu ocazia proiecției documentarului BBC, The New Gypsy Kings (FOTO, VIDEO)
foto: vice.com

Laura Vass a cântat pe scena Filarmonicii din Sibiu înaintea proiecției documentarului BBC, despre maneliștii din România, în cadrul Festivalului de Film Documentar Astra.

Dan Bursuc, părintele spiritual al celor mai de succes maneliști români, a stat într-un colț al scenei, după care a luat microfonul și a invitat-o pe Laura Vass să cânte pe scena Filarmonicii, conform Vice.com.

foto: facebook.com

„O invit pe scenă pe fermecătoarea și foarte frumoasa noastră Laura! Laura Vass! În aplauzele dumneavoastră!", a spus Dan Bursuc.

#DIRECT_ONE_ulyh0w#

Laura Vass a purtat o rochie neagră de seară, formată în partea de sus dintr-o dantelă semi-transparentă. Emoționată și volubilă, Laura a anunțat sibienii că este o onoare să fie pe scena Filarmonicii și apoi a cântat primul set de melodii. De asemenea, pe aceeași scenă a cântat și trupa Kana Jambe.

Laura Vass și Kana Jambe au încheiat cu o melodie pe ritmuri indiene:

„Ăsta e un cântec, așa, ca să ne amintim de unde vin țiganii. Din vechea noastră Indie."

Filmul intitulat The New Gypsy Kings pune în evidență anumite aspecte ale societății românești, în care majoritatea țiganilor trăiesc în sărăcie în cartiere rău famate, în opoziție cu cântăreții de manele ce prin muzica lor câștigă sume enorme de bani și trăiesc o viață luxoasă. Regizorul prezintă și controversa privind proveniența acestor bani, și legătura dintre maneliști și lumea subterană a mafiilor. (Mai multe detalii AICI despre DOCUMENTAR)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:16 - Giani din „Las Fierbinți” a fost diagnosticat cu burnout. Problemele au apărut pe fondul traumelor din 2017: „„A fost sinistru. Doctorul mi-a zis că…”
11:06 - Noul clasament WTA. Pe ce loc a coborât Simona Halep. Schimbările majore după Australian Open 2023
11:06 - INTERVIU. Regizorul Radu Jude: „Când anumite teme istorice au fost trecute sub tăcere decenii de-a rândul poate apărea un efect de respingere din partea unei anumite părți a societății”
11:04 - Actrița Annie Wersching, din producții ca „24” sau „Vampire Diaries”, a murit la vârsta de 45 de ani
10:57 - Imagini de la petrecerea memorabilă a Anastasiei Soare în America. Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Oprah Winfrey au fost invitate
10:49 - Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier. Influencerița a povestit totul pe pagina de Instagram: „Efectiv înnebunesc”
10:46 - 130.000 de curcani au fost îngropați duminică, la Codlea, după ce s-a descoperit focarul de gripă aviară. Există suspiciuni că boala s-a extins și la o fermă cu un efectiv de peste 110.000 de păsări
10:21 - Fermierii din România și din alte țări din estul UE, se plâng că cerealele ieftine din Ucraina au invadat piața și cer despăgubiri
10:20 - Rusia susține că eventuale discuții cu Ucraina au devenit „inutile” după decizia SUA și a „vasalilor săi” de a trimite tancuri
10:20 - Ramona Olaru: „Nu este o combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani”. În ce nu investește niciodată asistenta TV