Mamaia: 10 copii s-au intoxicat cu clor la o piscină. 5 au ajuns la spital (VIDEO)

Mamaia: 10 copii s-au intoxicat cu clor la o piscină. 5 au ajuns la spital (VIDEO)
Foto: Pixabay

10 copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, s-au intoxicat cu clor la o piscină din staţiunea Mamaia, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță.

Cinci dintre minori au fost preluați de echipajele sosite la fața locului și duși de urgență la Spitalul Județean Constanța. Primele date arată că una din pompele care dozează clor a bagat mai multă substanță chimică în piscină.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Copii intoxicați la piscină, în Mamaia

Cei 10 copii merseseră la un resort din nordul staţiunii Mamaia, împreuna cu părinții.

La un moment dat, ei au început să aibă dureri mari de gât și stări de vomă. Părinții s-au speriat și au sunat la 112.

Imediat, la fața locului au fost trimise șase ambulante, inclusiv ale SMURD. Într-o primă fază, copiii au fost îngrijiți la fața locului, pe marginea piscinei și în ambulanțe.

Ulterior, cinci dintre ei au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. Acolo, ei au fost preluați imediat de medicii de gardă. Acum, ei sunt în stare stabilă.

Managerul piscinei spune ca a fost vorba despre o defecțiune tehnică, o pompă care s-a defectat.

Ultima oră
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul