Craiova: Directorul Spitalului Județean, demis din funcție și numit apoi interimar. Managerul spune că a fost depusă o falsă cerere de demisie în numele său / Instituția medicală se află într-o situație dezastruoasă (VIDEO)

Craiova: Directorul Spitalului Județean, demis din funcție și numit apoi interimar. Managerul spune că a fost depusă o falsă cerere de demisie în numele său / Instituția medicală se află într-o situație dezastruoasă (VIDEO)
Foto: captură video Emanuel Ungureanu / Facebook

Situație inedită la Spitalul Județean din Craiova. Directorul instituției medicale, Eugen Georgescu, a fost demis din funcţie de către ministrul Sănătăţii ca urmare a unei cereri de demisie, pe care doctorul o cataloghează drept falsă, motiv pentru care a depus plângere la Parchet.

CUTREMUR MONDEN! ANTONIA, BĂGATĂ ÎN SPITAL! MEDICII FAC EFORTURI SĂ O SALVEZE! IMAGINI CUTREMURĂTOARE (GALERIE FOTO)

Ulterior, acesta a fost repus la conducerea spitalului, fiind numit director interimar, relatează hotnews.ro.

VIOREL LIS, GĂSIT FĂRĂ SUFLARE! OANA LIS E LA PĂMÂNT! DE DATA ASTA NU A MAI AVUT NICIO ȘANSĂ …

„La data de 15 noiembrie, managerul unui spital din Craiova a sesizat faptul că, în cursul zilei respective, pe faxul unităţii medicale a primit un ordin, prin care i se comunica faptul că i-a încetat contractul de management, ca urmare a unei cereri de demisie, întocmită însă în fals, în numele său. În cauză, poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătura privată şi uz de fals, urmând ca, la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare”, a anunțat vineri Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ PENTRU ROMÂNIA! URGIA NE VA LOVI PESTE CÂTEVA ORE! IMAGINI APOCALIPTICE (GALERIE FOTO)

Medicul Eugen Georgescu declarat, pentru Agerpres, că în acest moment este director interimar al spitalului.

De notat faptul că la Spitalul Județean din Craiova se înregistrează un adevărat dezastru.

Secția de Terapie Intensivă a unității medicale, acolo unde ajung pacienții aflați în starea cea mai gravă, este invadată de „germeni peste limita admisă”, precum Stafilococ auriu, Piocianic și Acinetobacter, trei dintre cele mai periculoase bacterii spitalicești.

Concluziile unui control efectuat anul trecut de Corpul de Control al Ministerului Sănătății arată că în secție există „deficiențe în ceea ce privește dezinfecția”, iar „instrumentarul termosensibil nu era supus operațiunilor de dezinfecție de nivel înalt în spațiu autorizat”.

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, care a avut pe masă, la finalul anului trecut, concluziile controlului, nu le-a făcut niciodată publice.

Emanuel Ungureanu, deputatul USR, a publicat recent, pe pagina sa de Facebook, imagini cu dezastrul din spital.

Craiova: Directorul Spitalului Județean, demis din funcție și numit apoi interimar. Managerul spune că a fost depusă o falsă cerere de demisie în numele său / Instituția medicală se află într-o situație dezastruoasă (I)

Craiova: Directorul Spitalului Județean, demis din funcție și numit apoi interimar. Managerul spune că a fost depusă o falsă cerere de demisie în numele său / Instituția medicală se află într-o situație dezastruoasă (II)

Craiova: Directorul Spitalului Județean, demis din funcție și numit apoi interimar. Managerul spune că a fost depusă o falsă cerere de demisie în numele său / Instituția medicală se află într-o situație dezastruoasă (III)

Craiova: Directorul Spitalului Județean, demis din funcție și numit apoi interimar. Managerul spune că a fost depusă o falsă cerere de demisie în numele său / Instituția medicală se află într-o situație dezastruoasă (IV)