Președintele Comisiei SRI cumpăra casa unui interlop: Detalii inedite despre Emanuel Bănică, cel de la care vine conacul lui Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu (FOTO)

Președintele Comisiei SRI cumpăra casa unui interlop: Detalii inedite despre Emanuel Bănică, cel de la care vine conacul lui Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu (FOTO)

Ies la iveală detalii inedite despre casa cumpărată de Claudiu Manda în centrul Craiovei pentru 230.000 de euro. Conacul boieresc din 1906, despre care jurnaliștii locali au dezvăluit că are clanțe cu cristale Swarorovski, iar băile au robineții suflați cu aur de 24k, aparține unui interlop Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

Aceste informații au fost dezvăluite de fostul deputat de Dolj, Horațiu Buzatu.

„Claudiu Manda a cumpărat casa de la un interlop, Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate. În imaginile de mai jos sunt prezentați o parte din membrii grupului și modul lor de acțiune.

Având aceste noi date, cred că subevaluarea achiziției făcute de șeful comisiei de control SRI poate fi interpretată într-o nouă lumină.”, susține acesta pe Facebook.

Senatorul PSD, care este și președinte al Comisiei de control al activității SRI, a susținut că banii pentru casă au fost imprumutați de la cunoscuți, cu contract la notar, și ar urma să fie returnați în urma cadourilor primite în urma nunții cu Lia Olguța Vasilescu.

Conform declaraţiei de avere, Claudiu Manda a avut în 2017 un venit de peste 146.000 de lei. Acesta deține și un autoturism de lux,marca Mercedes pe care l-a achiziționat anul trecut în sistem leasing

Lia Olguța Vasilescu a declarat anul trecut un venit de aproape 145.000 de lei din indemnizația primită în calitate de deputat și ministru al Muncii. În plus, aceasta deține și bijuterii pe care le-a estimat la 10.000 de euro și economii in euro și lei în valoare de peste 186.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:31 - Bogdan Matei, despre Geoană – candidat PSD la prezidențiale: Nu este posibil un astfel de scenariu. În acest moment, singurul scenariu plauzibil este Marcel Ciolacu, candidat la președinție din partea PSD (VIDEO)
19:17 - USR Braşov cere renumărarea voturilor pentru Primăria şi Consiliul Local Braşov. „Prezența pe listele de alegători a unor persoane decedate”, printre neregulile identificate
19:14 - Situația străzii surpate din Cluj-Napoca se agravează. Pământul o ia din noua la vale
18:48 - Dominic Fritz: E un eșec colosal și o rușine națională modul dezastruos în care s-au organizat aceste alegeri. Toni Greblă trebuie să-și dea demisia
18:45 - Un pasager a fost dat jos din avion după îmbarcare și s-a ales cu o amendă uriașă. Ce a făcut acesta
18:45 - Rareș Bogdan: Dacă PSD nu acceptă candidatura lui Nicolae Ciucă la prezidențiale, în spatele lui se va pune întreaga dreaptă românească
18:26 - Decizie de ultim moment în cazul mamei lui Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri la 2 Mai. Decizia magistraților este definitivă
18:09 - Cristi Mitrea neagă că a lovit-o pe Andreea Mantea: „E ușor să pozezi în victimă” / Ea l-a acuzat că a bătut-o și când era însărcinată și de aceea nu l-a trecut în certificatul de naștere al fiului lor
18:08 - Radu Mihaiu a depus plângere penală la Parchet: “Vorbim de cumpărare de voturi, se dădeau bani pentru o poză cu buletinul votat pentru candidatul PSD” (VIDEO)
17:43 - Motivul pentru care Florin Ristei nu-și face credite bancare și nici leasing la mașină. „Abia m-am deșteptat”