Claudiu Manda va fi schimbat din fruntea Comisiei SRI: Anunţul de ultimă oră făcut de Liviu Dragnea

Claudiu Manda va fi schimbat din fruntea Comisiei SRI: Anunţul de ultimă oră făcut de Liviu Dragnea
Foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat duminică înlocuirea din funcţia de preşedintele al Comisie pentru controlul activităţii SRI a senatorului Claudiu Manda care urmează să candideze în cadrul alegerilor europarlamentare.

”Dacă domnul Manda va primi girul Comitetului Executiv, atunci cred că ar trebui să se retragă din această funcție. Nu poți să stai și în campanie cu partidul, în campania proprie și la conducerea Comisiei”, a spus Liviu Dragnea la Călăraşi.

Liderul PSD s-a răzgândit şi privind audierea în comisia SRI. După ce anul trecut a afirmat în repetate rânduri că vrea să fie invitat să dea declaraţii, Liviu Dragnea a afirmat, la Călăraşi, că nu mai are niciun motiv să meargă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:47 - De ce mor oamenii cu zile pe drumurile din România. Cătălin Codescu (AVAC): Infrastructura e esențială, dar autoritățile ignoră asta. ”Factorul drum” poate transforma o simplă eroare umană într-un accident mortal (VIDEO)
19:44 - Rusia nu mai eliberează paşapoarte persoanelor mobilizate în armată – decizie cu impact direct asupra deplasărilor rușilor
19:43 - A murit Alexandru Arșinel / Actorul avea 83 de ani
19:34 - Hoț de biciclete, surprins de camerele de luat vederi într-un bloc din Arad / Cum a reacționat când și-a dat seama că este filmat (VIDEO)
19:33 - Lovitura pregătită de Zelenski în ziua în care Putin va semna decretul pentru anexarea regiunilor din Ucraina
19:04 - Ce dezvăluie certificatul de deces al reginei Elisabeta? William, Andrew, Edward și Sophie erau în aer când ea a murit, doar Charles și Anne au putut ajunge la Balmoral
19:00 - Cătălin Tolontan, despre plagiatul lui Sorin Cîmpeanu: „Mă voi semna pe cărțile lui Ioan Chirilă”
18:55 - Incident șocant la meciul dintre FC Brașov și Hermannstadt! Ambulanța a intrat pe teren după un fault violent
18:31 - Rusia le promite recruților mobilizați pentru război că le șterge împrumuturile dacă mor în Ucraina
18:22 - Daniel Dăianu: Statele vor salva furnizorii de energie de ultimă instanță, așa cum au salvat și sectorul bancar / E dezordine în luarea deciziilor, dar așa e în război, nu ai timp să optimizezi. E ușor doar să stai pe margine (VIDEO)