Manele la Vocea României? Schimbare majoră de strategie la Pro TV! Ce se va întâmpla în show-ul cu Chirilă și Smiley… (VIDEO)

Manele la Vocea României? Schimbare majoră de strategie la Pro TV! Ce se va întâmpla în show-ul cu Chirilă și Smiley... (VIDEO)
Sursa foto: Facebook

Incredibil! Adriana Simionescu, fata cea mică a manelistului Adrian Minune, și-a încercat norocul la Vocea României, la doar 16 ani!

IRINA LOGHIN ÎN STARE DE ŞOC! FUEGO A PĂŢIT-O! FANII SUNT DEVASTAŢI (GALERIE FOTO)

Deși prestația ei a fost apreciată de jurați, Adriana a fost criticată de unii fani, care au spus că nu are vocea necesară pentru o astfel de emisiune de talente și că a falsat la greu.

Horia Brenciu, antrenorul pe care l-a ales fiica lui Minune, a sărit în apărarea cântăreței sale.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

„Hai sa ne reauzim in etapa următoare, de Confruntări! Poate vei avea o surpriza acolo. Oricum, multumesc pentru comentariu”, a scris Horia Brenciu.

RUGĂCIUNI PENTRU HORIAN MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII A FOST ÎN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE

„Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară.

Încă de la grădiniță am fost marginalizată de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă. Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care muncește el nu mi se potrivește, nu mi se pare safe pentru o fată”, a declarat tânăra.

Urmăriți B1TV.ro și pe